Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες το ΕΚΠΑ

Υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες το ΕΚΠΑ

Τα Προπύλαια άνοιξαν για να υποδεχθούν για πρώτη φορά τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του νέου πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεράσιμου Σιάσου να πραγματοποιηθεί μια τελετή υποδοχής των νέων φοιτητών και φοιτητριών του ιδρύματος.

Έτσι, οι χώροι του ιστορικού κεντρικού κτηρίου του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, άνοιξαν για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις πρωτοετείς φοιτήτριες προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή γιορτή.

Τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες υποδέχθηκε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με την επιμέλεια του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, ενώ ακολούθησε η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2023.

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ βράβευσε και τους αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μουσική διασκέδαση με την υπογραφή του… ΕΚΠΑ

Στο τέλος της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης, οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να διασκεδάσουν με μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του συνόλου Music Odyssey του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μαλαφή, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος και τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Νικολάου από τους «Λαθρεπιβάτες».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024