Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παππούς «πετάχτηκε, του κόρναρα και σάστισε» λέει ο 33χρονος που παρέσυρε το βρέφος - «Πεθαίνει το μωρό»

Ο παππούς «πετάχτηκε, του κόρναρα και σάστισε» λέει ο 33χρονος που παρέσυρε το βρέφος – «Πεθαίνει το μωρό»

Στα κρατητήρια ο οδηγός της μοιραίας μηχανής, τον παρακολουθεί ψυχολόγος - Συγκλονίζει η μαρτυρία του ταξιτζή που μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο

Τα γεγονότα από τη δική του οπτική περιγράφει ο 33χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο.

Ο 33χρονος επιμένει να λέει πως δεν έτρεχε στο δρόμο με τη μηχανή, αλλά ότι την στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου, ο παππούς του παιδιού ήαν εκείνος που πετάχτηκε στον δρόμο, χωρίς ο οδηγός να προλάβει να φρενάρει. Αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει τον 53χρονο παππού και το βρέφος να βρει ακαριαίο θάνατο από την πτώση στο οδόστρωμ.

Τον παρακολουθεί ψχολόγος στο κρατητήριο

Ο 33χρονος οδηγός βρίσκεται στο κρατητήριο και παρακολουθείται από ψυχολόγο, ενώ τον επισκέπτονται η μητέρα και η αδερφή του.

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατι ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)», φέρεται να περιέγραψε στα συγγενικά του πρόσωπα για το πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, σύμφωνα με το gegonota.news. Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου είπε πως δεν μπορεί να μιλήσει, να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Στο κρατητήριο τον επισκέφθηκε και γιατρός, γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο.

Η κατηγορία

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση το νέο ποινικό κώδικα, εφόσον επήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

Ωστόσο όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, θα αποδειχθεί εάν είναι αλήθεια, από το βιντεοληπτικό υλικό που θα ληφθεί από όλες τις κάμερες στην οδό Ιάσονος.

Αύριο εισαγγελέας και ανακριτής θα έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ, ενώ έχουν ζητηθεί και τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού.

Δείτε βίντεο από την θανατηφόρα παράσυρση – Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε το βρέφος στα επείγοντα

Την αναταραχή που επικράτησε στο σημείο τη στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, περιγράφει ο ταξιτζής που κλήθηκε να μεταφέρει το βρέφος στα επείγοντα του νοσοκομείο Βόλου.

Συγκλονίζει η περιγραφή του, καθώς όπως είπε -μιλώντας στον ΑΝΤ1- το συγκεντρωμένο πλήθος στο σημείο του δυστυχήματος φώναζε: «Πεθαίνει, πεθαίνει το μωρό».

Τότε ήταν που η γιαγιά του 4 μηνών βρέφους, το πήρε στην αγκαλιά της και επιβιβάστηκε στο ταξί. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν στη ζωή το μωρό, αλλά αποδείχθηκαν μάταιες. Το τραύμα στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρό που ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Η μαρτυρία του ταξιτζή συγκλονίζει:

«Στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος απο δεξιά, λέγοντας πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό. Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο. Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό, ενάμιση. Οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου ανοίξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Όπως προέκυψε μάλιστα και από την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του βρέφους επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς να έχι χτυπήσει σε κανένα άλλο σημείο του σώματός του.

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του νεκρού βρέφους

Σπαράζουν καρδιές οι δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια, Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου. Καταστράφηκε η ζωή μας» είπε ο άτυχος πατέρας, μιλώντας στο Mega, που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του, μόλις τέσσερις μήνες αφότου το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως τόνισε, η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος.

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», κατέληξε ο πατέρας.

Αύριο η κηδεία του 4 μηνών βρέφους

Άδοξα έληξε η πορεία στη ζωή για το μόλις 4 μηνών βρέφος που Αύριο, Τρίτη 07 Νοεμβρίου στις 11 π.μ., θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους. Η τραγική υπόθεση έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο.

Θυμίζεται ότι το βρέφος βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την παράσυρσή του από μηχανή στην οδό Ιάσονος το βράδυ του Σαββάτου (04/11), όταν ο 53χρονος παππούς του επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο με το εγγόνι του στην αγκαλιά, την ώρα που διερχόταν από το σημείο η μηχανή.

Sports in

«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»- Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024