
Σοκ στο Κοζάνη – ΑΕΛ: O προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί» υπέστη ανακοπή καρδιάς (pics, vid)
«Παγωμάρα» επικράτησε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Κοζάνη – ΑΕΛ καθώς ο προπονητής τερματοφυλάκων των «βυσσινί», Παναγιώτης Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πρωτάθλημα της Superleague 2, μιας και πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κοζάνη και την ΑΕΛ, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάρισας, Παναγιώτης Νάσης υπέστη ανακοπής καρδιάς.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν άπαντες, προσφέροντας του τις πρώτες βοήθειες με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ωστόσο τις αισθήσεις του.
O προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο θα του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να εξετάσουν αν διατρέχει κάποιον σοβαρό κίνδυνο.
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 15:00, ωστόσο όπως είναι λογικό θα καθυστερήσει με την σέντρα να δίνεται μετά τις 16:00.
Δείτε τις στιγμές αγωνίας και το βίντεο από τη μεταφορά:
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός και «αρκετοί τραυματίες»
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό




