Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήπιε ο Μπλίνκεν κρητική ρακή; - Σύγχυση με τους «σταθμούς» του αμερικανού ΥΠΕΞ

Ήπιε ο Μπλίνκεν κρητική ρακή; – Σύγχυση με τους «σταθμούς» του αμερικανού ΥΠΕΞ

Το ραντάρ καταγράφει κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ να προσγειώνεται στα Χανιά μετά την έκτακτη «στάση» Μπλίνκεν στην Κύπρο... Δεν πήγε στην Κρήτη διαβεβαιώνουν στο in στρατιωτικές και διπλωματικές πηγές

«Στα Χανιά το αεροσκάφος του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών» ήταν η είδηση που κυκλοφόρησε και δημιούργησε σύγχυση και τα σενάρια άρχισαν να εξυφαίνονται. Είχε άλλωστε προηγηθεί η έκτακτη στάση του αεροπλάνου του Αντονι Μπλίνκεν στην Κύπρο όπου συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, μια επίσκεψη που η μικρή χρονική διάρκεια της είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη σημασία της.

Το Flightradar 24 καταγράφει λοιπόν κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ Boeing C-32A να πετά προς το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ μετά από λίγο «χάνεται» το ίχνος του από την εφαρμογή καθώς προσγειώθηκε στον χώρο της βάσης.

Μια στάση του Μπλίνκεν στη Κρήτη πριν μεταβή στην Άγκυρα όπως προβλέπει το πρόγραμμά του;

Δεν πήγε στην Κρήτη

Το in επικοινώνησε με γνωρίζοντες για τη διαλεύκανση της κατάστασης. Υπήρξε κάποια έκτακτη αλλαγή προγράμματος; Τι μπορεί να σήμαινε η στάση αυτή;

Χωρίς να αμφισβητούν το ραντάρ διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές επιμένουν με νόημα στο in ότι ο Μπλίνκεν δεν πήγε στην Κρήτη. Και η αλήθεια είναι ότι το να εξάγονται συμπεράσματα για τις κινήσεις του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών και δη σε καιρό πολέμου από τις καταγραφές του ραντάρ μοιάζει λίγο παρακινδυνευμένο.

Η πορεία του κυβερνητικού αεροσκάφους των ΗΠΑ Boeing C-32A , την ταυτότητα των επιβατών του οποίου γνωρίζουμε μέχρι την Κύπρο, περιλαμβάνει όπως καταγράφεται στο ραντάρ στάση στα Χανιά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024