Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος λίγων ημερών

Πάτρα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος λίγων ημερών

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια για τον θάνατο του νεογνού

Θρίλερ εξελίσσεται στην Πάτρα τις τελευταίες ώρες με ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών που έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του ΒΙΟΠΑ στην Πάτρα, όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για ένα βρέφος που ήταν νεκρό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε εσπευσμένα το νεογέννητο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

Ο ξαφνικός θάνατός του άφηνει ερωτηματικά και η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες προκειμένου να εκαξριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του μωρού.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο παιδί που χάνει τη ζωή του μέσα σε μία μέρα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς στον Πύργο χθες Σάββατο «έφυγε» ένα νεογέννητο 15 λεπτά αφότου ήρθε στη ζωή από εγκεφαλοπάθεια.

Νεογέννητο πέθανε από εγκεφαλοπάθεια μετά τη γέννησή του στον Πύργο

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί ένα νεαρό ζευγάρι στον Πύργο, που λίγα λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, έμαθε πως το βρέφος ήταν νεκρό.

Πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου, που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς», τόνισαν πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια.

Η γυναίκα διεκομίσθη με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο

Όπως σημειώνει το ίδιο μέσο, την εγκεφαλοπάθεια δεν είχε αντιληφθεί εγκαίρως η οικογένεια, καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε υπερηχογράφημα.

Κατά το ίδιο μέσο, η γυναίκα που κυοφορούσε το παιδί, το οποίο πέθανε 15 λεπτά μετά τη γέννησή του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, στη Μαιευτική Κλινική του ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με φρικτούς πόνους, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει καισαρική τομή για να γεννήσει.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024