
Πιερία: Δράστες εξαπάτησαν γυναίκα και της απέσπασαν 30.000 ευρώ
Οι δράστες τηλεφώνησαν στην γυναίκα και της είπαν πως ο γιος της χρήζει άμεσης επέμβασης
Αλλοδαπός συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για τηλεφωνική απάτη εναντίον μίας γυναίκας από την Πιερία. Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του, είχαν φτιάξει μία εγκληματική ομάδα, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος από την εξαπάτηση πολιτών.
Όλα άρχισαν όταν οι δράστες, το μεσημέρι της 3ης Νοεμβρίου 2023, τηλεφώνησαν στη γυναίκα και με το πρόσχημα πως ο γιος της νοσηλεύεται εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και δήθεν χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση, της ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.
Οι δράστες απέσπασαν από την γυναίκα 30.000 ευρώ

Η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι το ποσό που της ζήτησαν οι δράστες
Πώς αντέδρασε η γυναίκα
Όταν η γυναίκα άκουσε τα δυσάρεστα νέα για το γιο της, «πέταξε» από το μπαλκόνι του σπιτιού της το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία όπως διαπιστώθηκε μετά από τις αστυνομικές έρευνες, τα παρέλαβε ο συλληφθείς αλλοδαπός.
Μαζί με τα κοσμήματα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, τόσο για την ταυτοποίηση των συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Σημειώνεται δε ότι μετά την σύλληψη του αλλοδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του
- Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
- Το πρόγραμμα των play off της Euroleague – Πότε παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

