Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αμοντάριστη συνέντευξη του Light και η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η αμοντάριστη συνέντευξη του Light και η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» παρουσίασε αυτούσια τη συνέντευξη του Light μετά την ανάρτηση του trapper. Τι απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Light, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» αναφερόμενος στον Ανδρέα Μικρούτσικο, προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός trapper μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο «κατήγγειλε» πως οι δηλώσεις του δεν έπαιξαν ολόκληρες στον τηλεοπτικό αέρα και ζήτησε να δημοσιευτεί αυτούσια η συνέντευξή του.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει τη δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μ@λ@κιες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», είπε.

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» παρουσιάζει αυτούσια τη συνέντευξη.

Η συνέντευξη του Light

Ο Light μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό του.

«Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα γιατί υπήρξε η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του, ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος και μου έβγαλε νόημα γαιτί η αλήθεια είναι πως εάν για 40 χρόνια έκανα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 αντί να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος σε πάνελ της Κατερίνας Καινούριου, και εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, σε ένα από αυτά είχε και κάτι γ@@@α μέσα, τώρα αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

«Δεν είναι χτίσιμο εργαλείο για τα νέα παιδιά ένα τραγούδι 80ετίας»

Για τα παλιά τραγούδια που ακούγονται στο Fame Story, ο Light επεσήμανε πως, «δεν έχω κάτι με την Ντερμπεντέρισσα, ούτε με την Μαρινέλλα ή με οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα στο προηγούμενο show ήταν ότι για ένα παιδί που θα γίνει τραγουδιστής το 2023 και ο 2024, δεν θεωρώ ότι είναι χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει καλά τέτοια τραγούδια που είναι τραγούδια 80ετίας. Μου φαίνεται παράταιρο για τον σκοπό του ριάλιτι στο οποίο βρισκόμαστε να κρίνουμε το πώς τραγουδάει ένα τέτοιο τραγούδι. Ακούω παλιά μουσική, συγκεκριμένα Μαρινέλλα, δεν μπορώ να σου πω ότι ακούω θα ήταν ψέμα. Ακούω Frank Sinatra, και κλασσική μουσική θα ακούσω. Δεν πιστεύω πως ένα παιδί πρέπει να το κρίνουμε με βάση το πως τραγουδά ένα αρχαίο τραγούδι »

Τι θα έλεγε στον Ανδρέα Μικρούτσικο αν βρεθούν στο Fame Story;

«Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ακουστά ως όνομα τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω κάτι εναντίον του, μου έδειξε το επίπεδό του με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομα μου χωρίς να με ξέρει και να με έχει δει. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του. Δεν το παίζω αφ’ υψηλού, δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του αν τον δω. Είπε αυτά που είπε, απάντησα με τον τρόπο μου, καλή συνέχεια. Δεν επιθυμώ να μου στείλει μήνυμα», κατέληξε ο trapper.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε τη δική τη απάντηση μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Έχουν κοπεί μία λέξη που δεν μπορεί να ακουστεί, ότι ακούει παλιά μουσική, ένα σημείο που βήχει και το ‘’τριτοτέταρτος’’. Όλα τα άλλα έπαιξαν. Ας το κρίνει ο κόσμος εάν έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο. Δεν έγινε κόψε-ράψε. Παίξαμε τη συνέντευξη κανονικά. Το story το κατέβασε ο Light μετά».

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την κόντρα με τον Light.

«Θέλω να πω πως ακούω ντροπιάστηκα πράγματα. Γιατί δεν απολογείστε από τον Light; Είναι δυνατόν να το στρογγυλέψετε; Δηλαδή εάν δεν υπήρχε ο Νίκος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νομίζαμε πως βιάσαμε ένα παιδάκι. Τι υπεροψία έχει ο άσχετος;», είπε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024