Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηχούν ήδη καμπάνες

Ηχούν ήδη καμπάνες

Ο κόουτς Αταμάν παραμένει ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού

Μετά από μια ήττα και κυρίως κακή εμφάνιση πολλές φορές οι προπονητές χτυπάνε «καμπανάκι» μιλώντας στους παίκτες και για κάποιους αυτός ο ήχος είναι πιο έντονος…

Στην περίπτωση του Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμες να χτυπήσουν καμπάνες (!) και όχι απλά καμπανάκια. Ο Λούκα Βιλντόζα προς το παρόν λόγω τραυματισμού τη γλυτώνει αλλά ήταν ο πρώτος που τα άκουσε χοντρά.

Ο Αταμάν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον φετινό Παναθηναϊκό

«Απόψε ο Βιλντόζα έπαιξε χάλια σε ακόμα ένα παιχνίδι! Είναι όμως σπουδαίος παίκτης και ελπίζω ότι θα βρει ρυθμό» είπε πει για τον Αργεντίνο μετά το αγώνα με το Περιστέρι και ενώ δύο μέρες νωρίτερα κόντρα στη Μπάγερν έβαλε τον παίκτη στο γήπεδο και τον απέσυρε
13 δευτερόλεπτα αργότερα.

Τον Κώστα Σλούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τον χειρίστηκε με αλλαγές τύπου χάντμπολ βάζοντάς τον στην επίθεση και βγάζοντάς τον στην άμυνα.

Στη Βαρκελώνη υπήρξαν στιγμές που ήταν έξαλλός για τις αντιδράσεις των παικτών του που ήταν μαλθακοί και βρέθηκαν να κυνηγάνε διαφορά 28 πόντων. Ιδιαίτερα ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ τα άκουσε περισσότερο σε φάσεις όπως εκείνη που κάρφωσε μπροστά του ο αντίπαλός του (Πάουλι) με τον Ισπανο απλά να τον παρακολουθεί ενώ ήταν κακός και επιθετικά.

« Είχαμε χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση από κάποιους παίκτες, ιδίως από έναν παίκτη που ξέρετε πολύ καλά (σ.σ. τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ). Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί το παιχνίδι μας, είναι να βελτιωθούν οι ατομικές επιδόσεις των παικτών. Ελπίζω να βρούμε έναν τρόπο να γίνει αυτό, ειδικά με τα…μεγάλα ονόματα, που μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνονται με βάση το επίπεδό τους και τις προσδοκίες που έχουμε από εκείνους» είπε με νόημα στη συνέντευξη Τύπου και η…καμπάνα ήχησε δυνατά στα αυτιά του Ερνάνγκομεθ που μέχρι στιγμής έχει μείνει σε πολύ χαμηλά στάνταρ και απογοητεύει.

Ο Εργκίν Αταμάν στην Εφές δεν δίσταζε να τα βάζει με τον Σέιν Λάρκιν και τον Βασίλιε Μίσιτς, παιχταράδες και ηγέτες με τον Τούρκο προπονητή όμως να τους θυμίζει ότι αυτός είναι μπροστά.

Εξουσιοδοτώντας τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να προχωρήσει και σε νέα μεταγραφή (Νάν) έστειλε ηχηρό μήνυμα (και) στο Βιλντόζα περιμένοντας να δει – στα επόμενα παιχνίδια του – εάν το…έλαβε.

«Εγώ και ο Αταμάν δεν είχαμε ποτέ τέλεια σχέση. Του αρέσει να κρατάει τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το παιχνίδι είναι παιχνίδι, αλλά έξω από το γήπεδο δεν συνηθίζει να χτίζει σχέσεις με τους παίκτες. Όχι μόνο με μένα, αλλά και με πολλούς άλλους παίκτες που έχει κοουτσάρει στην καριέρα του» είπε πρόσφατα ο Λάρκιν σε συνέντευξή του στο Sport24 και αυτό δείχνει περίτρανα ότι και στο Τριφύλλι ο κόουτς Αταμάν δεν θα κωλώσει στο ελάχιστο να προχωρήσει ακόμα και σε αλλαγή παίκτη (εάν κρίνει ότι αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του) ή το να βάλει κάποιον άλλο στον πάγ(κ)ο εάν θεωρεί ότι δεν παίζει καλά.

Όταν τον ρωτήσαν για τις απουσίες του Σλούκα και του Βιλντόζα χαμογέλασε: «Και από την Μπαρτσελόνα έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Λαπροβίτολα και ο Γιοκουμπάιτις» είπε με νόημα.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει το δικό του τρόπο να παίρνει τελικά αυτό που θέλει από τους παίκτες του και αυτό ελπίζουν και στο Παναθηναϊκό

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024