
Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία – Δοκιμάζεται με Κηφισιά η ΑΕΚ
Με τις αναμετρήσεις Λαμία – Παναθηναϊκός και Κηφισιά – ΑΕΚ ανοίγει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Superleague.
Εξόδους με αυξημένο βαθμό δυσκολίας έχουν απόψε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στις έδρες της Λαμίας και της Κηφισιάς αντίστοιχα.
Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Superleague ανοίγει στις 17:30 στην Λαμία εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, όντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.
Δοκιμάζονται εκτός έδρας Παναθηναϊκός και ΑΕΚ
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και με την ψυχολογία στα… ύψη θέλει να κάνει απόψε την ζημιά στους «πράσινους».
Από την άλλη το τριφύλλι θα στοχεύσει να κάνει το καθήκον του, προκειμένου να μην έχει βαθμολογικές απώλειες, πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» κόντρα στην Ρεν.
Λίγες ώρες αργότερα (20:00) είναι προγραμματισμένο και το ματς της Κηφισιάς κόντρα στην ΑΕΚ. Η Ένωση πηγαίνει στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής μετά την εύκολη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Στα θετικά για τον Αργεντίνο τεχνικό συγκαταλέγεται η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι οι οποίοι και αυτή με την σειρά τους έχουν ένα γεμάτο απουσιολόγιο, θέλουν τον βαθμό ή τους βαθμούς στην «μάχη» που δίνουν για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Superleague:
Σάββατο 4/11
Λαμία – Παναθηναϊκός 17:30
ΑΕΚ – Κηφισιά 20:00
Κυριακή 5/11
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 16:00
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 17:00
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 19:30
Άρης – Ατρόμητος 20:15
Δευτέρα 6/11
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 18:00
- Μεγάλη έκπληξη στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»: Ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε την Χρύσα Ρώπα και χάρισαν άφθονο γέλιο
- Η αγωνία της ΚΕΔ πριν από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League
- Η κακοκαιρία Erminio σφυροκοπά τη Ρόδο – Θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδης βροχή – Ήχησε το 112
- Κακοκαιρία Erminio: Πλημμύρες στον Πόρο – «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»
- Η προφητεία του Ρομπέρτο Μπάτζιο χώρεσε σε εννιακόσιες σελίδες
- Λαζόπουλος για τη δίκη Τεμπών: Το καθεστώς έχει βαλθεί να βασανίσει τους συγγενείς των θυμάτων


