Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Πυροβολισμό του 2021 επανεξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοχειρία του 63χρονου εφοπλιστή

Αποκάλυψη: Πυροβολισμό του 2021 επανεξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την αυτοχειρία του 63χρονου εφοπλιστή

Το περιστατικό στις 2 Νοεμβρίου 2021 στην Βουλιαγμένη, οι έρευνες κι οι ενδείξεις των αστυνομικών.

Ένα περιστατικό με πυροβολισμό -από αεροβόλο όπλο- που είχε σημειωθεί πριν από δύο ακριβώς χρόνια στην Βουλιαγμένη έχει μπει -όπως αποκαλύπτει το in- εκ νέου στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών που ερευνούν προσεκτικά την αιτία της αναφερόμενης αυτοχειρίας του 63χρονου εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, με καταγωγή από τη Γαλλία και τη Συρία, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε προ διημέρου, μέσα στο σπίτι του, στη Βούλα.

Λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του, ο εφοπλιστής είχε στείλει ένα γραπτό μήνυμα στην 32χρονη σύζυγό του, «ζητώντας να τον συγχωρέσει για αυτό που θα κάνει».

Με αρχικές ενδείξεις ότι το απονενοημένο διάβημα του 63χρονου ίσως σχετίζεται με προσωπικό θέμα του που είχε προκαλέσει τριβές,  με οικείους του άτυχου, σημαντικού επιχειρηματία να έχουν ήδη αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο 63χρονος δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε προβλήματα υγείας, δεν δεχόταν απειλές αλλά κι ούτε οι εταιρείες που διοικούσε αντιμετώπιζε οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το περιστατικό λοιπόν που συνεκτιμάται στην διακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ για την αυτοχειρία του 63χρονου είχε σημειωθεί στις 2 Νοεμβρίου 2021 (δύο χρόνια ακριβώς πριν από το προχθεσινό δραματικό συμβάν, κάτι που ίσως να μην είναι συμπτωματικό σύμφωνα με τους αστυνομικούς).

Σύμφωνα με το τότε δελτίο συμβάντων που είναι στην διάθεση του in, άγνωστος είχε πυροβολήσει εκείνη την ημέρα με αεροβόλο όπλο το ΙΧ μάρκας Passat του εφοπλιστή που βρισκόταν παρκαρισμένο στην λεωφόρο Καβουρίου στην Βουλιαγμένη.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. γινόταν λόγος για «χρήση πιστολιού που ήταν γεμάτο με προωθητικό αέριο που προκάλεσε φθορά στον υαλοπίνακα της πόρτας πίσω από τον οδηγό».

Τότε από τον φρουρό του επιχειρηματία είχε παραδοθεί στους αστυνομικούς ένα σφαιρίδιο που είχε βρεθεί μέσα στο ΙΧ , ενώ την έρευνα είχε αναλάβει το τμήμα ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τότε η Ελληνική Αστυνομία είχε ερευνήσει το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο συμβάν με τον πυροβολισμό με αεροβόλο όπλο να σχετίζεται με κάποιο «προσωπικό θέμα» ή άλλο σχετικό του γνωστού εφοπλιστή. Χωρίς και πάλι να υπήρχε οποιαδήποτε αποσαφήνιση.

Με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να επισημαίνουν ότι αν το συμβάν στην ίδια ημερομηνία το 2021 έχει σχέση με την αυτοκτονία του 63χρονου ίσως είναι δείγμα ενός προβλήματος μεγάλης χρονικής διαρκείας που πιθανόν τον απασχολούσε.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024