«Oh, my god, Maestro! » – O Μουρατίδης έπρεπε να «πουλήσει μούρη» και όλα ήταν εναντίον του
Ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αφηγήθηκε μια αστεία ιστορία με πρωταγωνιστή έναν τουρίστα - φαν του «Μαέστρο»
Ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, μίλησε για μια ξεκαρδιστική ιστορία με έναν τουρίστα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τον αναγνώρισε λόγω της συμμετοχής του στο «Maestro» που έχει προβληθεί σε παγκόσμια κλίμακα.
«Τώρα ολοκληρώνουμε τα πρώτα 6 επεισόδια του «Maestro». Είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους μας»
Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε: Έχει έρθει η αδελφή μου από τη Θεσσαλονίκη και έχω βγει εγώ απ’ το σπίτι με μία σακούλα Τερκενλής, κάθομαι δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών και περιμένω την αδελφή μου. Έχω φάει και μία μπανάνα(…)Εκεί που κάθομαι δίπλα στον κάδο, σκάει ένα βανάκι και βγαίνουν κάτι Άγγλοι να πετάξουν σκουπίδια. Και την ώρα που πετάνε τα σκουπίδια, με κοιτάζει ένας Άγγλος και μου κάνει «Oh, no». Εγώ είμαι εκεί με τη σακούλα, δεν κατάλαβα στην αρχή. Μου λέει μετά: Oh, my god, Maestro In Blue! Και λέω: ωχ, τώρα τι να κάνω; Με πέτυχε και δίπλα στον κάδο. Έπρεπε να κάνω τον σημαντικό και δεν το ‘χα. Ήθελα να δείξω ότι έχουμε κι εμείς ένα παράστημα».
O Φάνης Μουρατίδης, μίλησε επίσης και για το τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα παιχτεί σύντομα.
«Τώρα ολοκληρώνουμε τα πρώτα 6 επεισόδια του «Maestro». Είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους μας. Έχουμε κάνει μία οικογένεια, έχουμε αγαπήσει ένα νησί. Είμαι χαρούμενος γιατί αξίζουν όλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τα έχει όλα σε υψηλό επίπεδο», σημείωσε.
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)







































![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442