Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Γκερέκου: «Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα στις φωτογραφίες, λυπάμαι»

Άντζελα Γκερέκου: «Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα στις φωτογραφίες, λυπάμαι»

Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Η Άντζελα Γκερέκου που πρωταγωνιστεί φέτος στη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μιλά για τη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή και τι συνέβη με την περιουσία τους.

OΙ δυσκολες τελευταίες στιγμές

Λυπάμαι για τον Τόλη

«Έχει μείνει ένας μικρός θυμός μέσα μου από την δύσκολη περίοδο με τον Τόλη. Όταν βλέπω τα στεναχωρημένα βλέμματα στις φωτογραφίες, λυπάμαι γιατί φέρθηκαν έτσι σε αυτόν τον άνθρωπο, μια χούφτα ανθρώπων γιατί όλος ο κόσμος τον λάτρευε», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου και συνέχισε:

«Του Τόλη δεν του είχε μείνει θυμός. Εγώ το έχω δουλέψει. Μου έλεγε “Άντζελα, είμαστε μαζί; Τι θα καταλάβουν;”. Δέχτηκε ένα τόσο άδικο κυνηγητό που αρρώστησε. Τον στενοχωρούσε ότι στεναχωριόμασταν εμείς και το παιδί μας, δηλαδή ότι το δικό του θέμα που ήταν άδικο για εκείνον και πέρα από την αλήθεια στην ουσία έβλαπτε την οικογένειά του. Εμείς προσπαθούσαμε να του δείξουμε ότι δεν είναι έτσι. Ήταν τόσο άρχοντας και μέσα του τόσο ψυχή γενναιόδωρη που ήθελε να σε βλέπει να είσαι καλά».

Τι συνέβη με την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου

«Το έχω ξαναπεί αλλά όλη η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακοδικίες και από κακή δημοσιότητα και κανείς δεν τόλμησε να πει ότι έχουν γίνει λάθη. Η απουσία του Τόλη ήταν τραγικά δύσκολη. Παλεύουμε. Στη ζωή όλα ρέουν, τίποτα δεν τελειώνει. Τον θάνατο τον αντιμετωπίζω ως ότι δεν είναι το τέλος. Ήρθε σαν όνειρο.

Ήρθε γιατί έπρεπε να έρθει, ο Θεός πιστεύω μας έφερε κοντά για κάποιον πολύ ευλογημένο λόγο. Με την Τόλη πέρασα πολλά όμορφα και χαρούμενα και έντονα. Οι δυσκολίες στην ζωή του Τόλη μας δυνάμωσαν, εμένα με έκαναν και ψάχτηκα πάρα πολύ, φιλοσόφησα τη σχέση και την ζωή, τι σημαίνει αγάπη, τι σημαίνει στήριξη», σημείωσε η Άντζελα Γκερέκου.

Το πένθος κρύβεται αλλά δεν φεύγει ποτέ, σε αφήνει και ζεις

«Και θα έρθει κάποια στιγμή να βγει. Αυτό είναι καλό. Είναι πολύ εγωιστικό να μπεις στο πένθος και να μείνεις εκεί. Θα το ζήσεις, θα το θρηνήσεις και είναι δική σου δουλειά πώς θα βγεις.

Τον θαύμαζα και ακόμη τον θαυμάζω και ανακαλύπτω στοιχεία του. Έφυγε με αξιοπρέπεια όπως ήθελε γιατί ίσως ένιωθε ότι αν συνέχιζε να ζει δεν θα ήταν ο ίδιος καθώς έφθινε η υγεία του. Ήθελε να δει την κόρη μας να μεγαλώνει κι άλλο από εκεί που είναι της στέλνει δώρα. Εγώ τον αποχαιρέτησα όπως έπρεπε και εκείνος λίγο πριν μπει στην Εντατική και ξύπνησε για μας, είμαι σίγουρη για αυτό, για εμένα και τη Μαρία. Πηγαίναμε, μιλούσαμε για λίγες μέρες», εξομολογήθηκε κλείνοντας η Άντζελα Γκερέκου.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024