Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια στάση του σεξ ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου;

Ποια στάση του σεξ ψάχνουν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου;

Aν νομίζετε πως η αγαπημένη στάση των εραστών είναι το ιεραποστολικό, τότε κάνετε μεγάλο λάθος!

Νόμιζες ότι γνωρίζεις ποια είναι η πιο αγαπημένη και εξεζητημένη στάση του σεξ; Νομίζεις λάθος. Σίγουρα σκεφτόσουν ότι οι πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ είναι το doggy και το ιεραποστολικό. Όμως όπως επιβεβαιώνει η Google, η πιο δημοφιλής στάση αυτή τη στιγμή είναι η στάση πρέτζελ. Πιθανόν να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό και πως γίνεται. Για να δούμε λοιπόν.

Πως να κάνετε τη σεξουαλική στάση Pretzel

Το άτομο που δεν θα διεισδύσει στον/στην παρτενέρ (κάθεται κάτω) ξαπλώνει στο πλάι. Ο πάνω (το άτομο που διεισδύει), κρατάει το πάνω πόδι του/της συντρόφου του και στη συνέχεια αγκαλιάζει το κάτω πόδι. Στη συνέχεια, ο επάνω έρχεται πιο κοντά προκειμένου να διεισδύσει.

«Η θέση pretzel είναι η ιδανική στάση για βαθιά διείσδυση», λέει η σεξολόγος Cobb. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πάνω μπορεί να σηκώσει το πάνω πόδι του συντρόφου του με οποιονδήποτε τρόπο για να εισχωρήσει βαθύτερα. «Είναι επίσης μια εξαιρετική στάση για κοντές γυναίκες που έχουν ψηλότερους ερωτικούς συντρόφους», προσθέτει ο Cobb. Ορισμένες στάσεις μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες όταν έχετε μεγάλες διαφορές στο ύψος, οπότε το πρέτσελ είναι μια ιδανική στάση για να δοκιμάσετε αν ο σύντροφός σας είναι ένα μέτρο πιο κοντός από εσάς.

Όμως πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η θέση του πρέτζελ «απαιτεί κάποια ευελιξία και θα μπορούσε να γίνει άβολη για οποιονδήποτε από τους δύο παρτενέρ – ειδικά για τον κάτω παρτενέρ, καθώς ο κορμός του στρίβει ελαφρώς», όπως λέει ο επίσης σεξολόγος Ian Kerner.

Μπορείτε πάντα να κάνετε κάποιες αλλαγές στη θέση pretzel για να μειώσετε την ταλαιπωρία, να βελτιώσετε την ευχαρίστηση και να εμβαθύνετε τη διείσδυση.

Για να αλλάξετε τη γωνία διείσδυσης και να κάνετε τα πράγματα πιο άνετα, «ο σύντροφος από κάτω μπορεί να φέρει τα γόνατα πιο κοντά στο στήθος του», λέει η Cobb. Επιπλέον, «ο σύντροφος από κάτω μπορεί να γαντζώσει το πόδι πίσω γύρω από το άτομο που βρίσκεται από πάνω».

*Με πληροφορίες από: menshealth.com

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024