
Πεγκούλα – Σάκκαρη 2-0: «Αντίο» στα WTA Finals με ήττα
Η Μαρία Σάκκαρη είπε «αντίο» στα WTA Finals με ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ.
Η Μαρία Σάκκαρη είπε «αντίο» στα WTA Finals με νέα ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) για το τελευταίο παιχνίδι στον Bacalar όμιλο.
Η Πεγκούλα είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο με την Ελληνίδα τενίστρια να αποχαιρετά τη διοργάνωση με τρεις συνεχόμενες ήττες έπειτα από τη βαριά ήττα της πρεμιέρας στο Κανκούν κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά και από την Έλενα Ριμπάκινα.
Στο πρώτο σετ η Πέγκουλα έκανε εύκολα το 5-1 με τη Σάκκαρη να καταφέρνει να μειώσει σε 5-3 πριν το κατακτήσει η πρώτη με 6-3. Η Νο1 τενίστρια του κόσμου έκανε το έργο της πιο εύκολο στο δεύτερο σετ αφού προηγήθηκε με 4-0, με την Ελληνίδα να μειώνει σε 4-2. Εν τέλει κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 6-2.
Στη 10η φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο τενίστριες η Πεγκούλα ισοφάρισε τα μεταξύ τους ματς (5-5).
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»