Ο Γκουστάβο Πογέτ διεκδικεί με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τη πρόκριση στα τελικά του EURO2024, όμως την ίδια ώρα το όνομά του εμπλέκεται σε σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ιρλανδίας, η οποία ψάχνει προπονητή μετά την απόλυση του Στίβεν Κένι.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ουρουγουανός προπονητής στην ιστοσελίδα «Livescore» αναφέρθηκε τόσο στο συμβόλαιό του με την Εθνική μας όσο και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ιρλανδών, τους οποίους αποθέωσε για τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στις κερκίδες του γηπέδου στο πρόσφατο αγώνα Ιρλανδία-Ελλάδα (0-2) στο Δουβλίνο.
Ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα και έκανε… άνοιγμα στην Ιρλανδία
«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος. Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιό σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει».
Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας ομάδα σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προκριθεί απευθείας από τη προκριματική διαδικασία στο EYRO2024, το Μάρτιο θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέϊ-οφ του Nations League.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα γλίτωσε τον ένα βαθμό η Μπράιτον που πήρε το 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, χάρη σε γκολ του Ρουτέρ. Συμμετοχή σε αυτό είχε και ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, έστειλε μήνυμα στον 22χρονο χαφ της ομάδας του, μετά την εντυπωσιακή σέντρα στον Φόντεν, στο τρίτο γκολ των «πολιτών» εναντίον της Σάντερλαντ