Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που χάνουν Τάισον και Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που χάνουν Τάισον και Ζίβκοβιτς

Πήραν κίτρινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και συμπλήρωσαν κάρτες.

Οι Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να αποφασίσουν σε ποια ματς θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11), ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα εκτίσει τελικά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (12/11) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Σέρβος με τον Πανσερραϊκό (26/11) για την 12η στροφή.

Οι δύο μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος μπορούσε να επιλέξει να δηλώσει για να εκτίσουν τις ποινές τους οι δύο ποδοσφαιριστές ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super League. Σε αυτή την τετράδα αγώνων ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Παναιτωλικό και τον Πανσερραϊκό έχει να αγωνιστεί επίσης με τον Ολυμπιακό (5/11) στο Καραϊσκάκη και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30). Ετσι επιλέχθηκαν τα δύο παιχνίδια με τις ομάδες του Αγρινίου και των Σερρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ματς με τους Αγρινιώτες θα απουσιάσει επίσης ο Ράχμαν Μπάμπα και σε αυτό με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο Τόμας Κεντζιόρα. Αμφότεροι συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες.

Οζντόεφ: «Ελπίζω να γίνει ένα σπουδαίο ματς, έχουν καλή ομάδα»

Ο Μάγκομεντ Οζντόεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Για μένα αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να γίνει ένα σπουδαίο ματς. Έχουν καλή ομάδα, το ίδιο και εμείς. Για να δούμε, ο πιο δυνατός θα κερδίσει. Δεν έχω εμβαθύνει ακόμα στην ιστορία της κόντρας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν ήρθα στην ομάδα, αμέσως μου είπαν ότι δεν τους αρέσει το κόκκινο χρώμα εδώ. Ρώτησα, «Γιατί;» Απάντησαν: «Ολυμπιακός». Για τον ΠΑΟΚ αυτός είναι ο πιο σημαντικός αντίπαλος. Αν και γνώμη μου: το χρώμα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Το κύριο πράγμα είναι να τους νικήσουμε».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024