Ο Σαντιάγκο Έσε μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (5/11, 19:30) και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.
Παράλληλα, ο άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τον Μαντί Καμαρά.
Ο Αργεντινός έχει συνθέσει ένα εκπληκτικό δίδυμο με τον Αφρικανό χαφ
Όσα είπε ο Έσε:
Για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας: «Νομίζω πως η ομάδα ήδη βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο είναι πραγματικά καλό όσο περνάει ο καιρός να συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και να βελτιωνόμαστε. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες οι οποίες στο τέλος της χρονιάς θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Εμείς είμαστε έτοιμοι, θα διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στο γήπεδο μας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Για τις εμφανίσεις του: «Δεν υπάρχει μυστικό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλοι με έχουν δεχθεί με τον καλύτερο τρόπο και αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να γίνει πολύ γρήγορα η προσαρμογή μου. Προσπαθώ, όπως όλοι, να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και η αγάπη του κόσμου μου έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όλοι στην ομάδα με έχουν βοηθήσει πολύ για να αισθάνομαι πολύ άνετα και αυτό να φαίνεται στο γήπεδο».
Για τη συνεργασία του με τον Καμαρά: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τον Μαντί, όμως όλοι όσοι αγωνίζονται είτε στη δική μου θέση είτε άλλου, όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε πετύχει αυτή τη συνεργασία με τον Μαντί, όμως νομίζω πως πραγματικά δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Σημασία έχει ότι όποιος παίζει φροντίζει να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για να βρίσκεται η ομάδα σε αυτό το επίπεδο».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή