Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη ζωή μας»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

«Όλα για τη ζωή μας»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 08:50 στο MEGA,

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς αποκαλύπτει μυστικά που βελτιώνουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Ένα πολύ σημαντικό θέμα μπαίνει στο επίκεντρο. Η δεύτερη συχνότερη χειρουργική επέμβαση στις γυναίκες μετά την καισαρική είναι η αφαίρεση της μήτρας, αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν υστερεκτομή. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι η υστερεκτομή σχετίζεται μόνο με τις κακοήθειες, η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» μαθαίνουμε πως η υστερεκτομή συχνά γίνεται για να αντιμετωπιστούν πολλές γυναικολογικές παθήσεις και για αυτό τον λόγο είναι κάτι που δεν πρέπει να τρομάζει τις γυναίκες.

Καλεσμένη η Δώρα Χρυσικού

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, για την οποία η αφαίρεση της μήτρας ήταν μονόδρομος. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» μιλά για την δύσκολη στιγμή της διάγνωσης του καρκίνου, την υστερεκτομή, τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε, αλλά και τη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε την κατάσταση.

Στην ενότητα της ψυχολογίας μιλάμε για τις διαδικτυακές αγορές και πότε αυτές μπορούν να οδηγήσουν στον υπερκαταναλωτισμό. Ακόμη, παρακολουθούμε ένα θέμα από την ιστοσελίδα του περιοδικού Vita (www.vita.gr) για τους δέκα πιο αποτελεσματικούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε το λίπος στην κοιλιά.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Ένα θέμα που κατά καιρούς μάς έχει απασχολήσει όλους. Τα κόμπλεξ και τα απωθημένα είναι δυο διαφορετικές έννοιες με πολλά κοινά στοιχεία, τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις, τον ψυχισμό και την υγεία μας.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι ψυχολόγοι μιλούν για τα συχνότερα συμπλέγματα και τα απωθημένα που δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε τη ζωή μας και αποκαλύπτουν πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως «πυξίδα» για να βελτιώσουμε τον εαυτό και τη ζωή μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη  είναι ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μιλά απενεχοποιημένα για τα δικά του κόμπλεξ και απωθημένα και εξηγεί πώς τα διαχειρίζεται.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για την βιταμίνη D και ερωτήματα των τηλεθεατών σχετικά με τη σωστή απορρόφησή της, παίρνουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024