
Πότε εκδικάζεται η έφεση για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Πότε ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη…
Το μεσημέρι (15:30) της Παρασκευής ορίστηκε να εκδικαστεί η Έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την αυστηρή τιμωρία που επιβλήθηκε στους ερυθρόλευκους, με την απόφαση να βγαίνει άμεσα και πιθανότατα πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.
Από τον Ολυμπιακό θεωρούν τουλάχιστον άδικη την απόφαση και την Τρίτη κατέθεσαν έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ
Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Super League με -1 βαθμό από το πρωτάθλημα, με κεκλεισμένων των θυρών για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, καθώς και με κατοχύρωση του αγώνα υπέρ των «πράσινων» (0-3), όπως και πρόστιμο 38.000 ευρώ.
Από τον Ολυμπιακό θεωρούν τουλάχιστον άδικη την απόφαση και την Τρίτη κατέθεσαν έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό να ανατρέψουν την ποινή του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου.
Οι νομικοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασαν το σκεπτικό το οποίο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα και χθες εφεσίβαλαν και τα πάντα θα κριθούν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή (03/01) στις 15:30.
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό


