Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Αγωνία για τον 29χρονο που αγνοείται – «Ήθελε να συναντήσει την πρώην σύζυγό του»

Ηλεία: Αγωνία για τον 29χρονο που αγνοείται – «Ήθελε να συναντήσει την πρώην σύζυγό του»

Τι λέει ο αδερφός του 29χρονου πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του 29χρονου Άγγελου Άβντιου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής από το Βαρθολομιό.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 29χρονος άνδρας, μαζί με τον αδελφό του έφθασαν στην περιοχή του Βαρθολομιού το βράδυ του Σαββάτου, από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου και μένουν μόνιμα και φιλοξενήθηκαν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 7:00 ο Άγγελος, ενώ έπινε καφέ με τον αδελφό του, ξαφνικά έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το που πάει, και χωρίς να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, χρήματα και το διαβατήριό του, τα οποία και βρέθηκαν στο σπίτι.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου εκτός από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετέχουν πυροσβέστες από την Υπηρεσία των Λεχαινών καθώς επίσης και δυνάμεις από την 6 ΕΜΑΚ της Πάτρας.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, τη στιγμή που η αγωνία των δικών του ανθρώπων, χτυπά «κόκκινο», αφού ο Άγγελος έχει να δώσει σημάδια ζωής από το πρωινό της Κυριακής.

Η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της Γαστούνης, ενώ στις έρευνες εκτός από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετέχουν πυροσβέστες από την Υπηρεσία των Λεχαινών καθώς επίσης και δυνάμεις από την 6 ΕΜΑΚ της Πάτρας.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον 29χρονου αγνοούμενο

«Ήρθαμε για να μιλήσει με την πρώην σύζυγό του»

Ο 29χρονος άνδρας, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, επισκέφθηκε την περιοχή -όπου διαμένει και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους –όπως υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο αδελφός του, που σημείωσε μεταξύ άλλων, πως ο Άγγελος, το τελευταίο διάστημα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Ήρθαμε αργά το βράδυ του Σαββάτου, με τον αδερφό μου συναντηθήκαμε στο ΚΤΕΛ στην Αθήνα και μετά ήρθαμε εδώ. Μας φιλοξένησε η ξαδέλφη μας που μένει στο Βαρθολομιό. Ήρθαμε για να μιλήσει με την πρώην σύζυγό του που είχαν χωρίσει. Την Κυριακή το πρωί, πίναμε καφέ και ξαφνικά έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Άφησε όλα τα πράγματά του σπίτι, και το κινητό του. Κάνουμε έκκληση να βρεθεί ο αδερφός μου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και πολύ καλά. Έχει και ένα μικρό αγοράκι, 9 χρόνων».

Ο Άβντιου Άντζελο, έχει ύψος 1.85, έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024