Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Ώρες αγωνίας για 29χρονο που αναζητείται από την Κυριακή

Ηλεία: Ώρες αγωνίας για 29χρονο που αναζητείται από την Κυριακή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος εθεάθη τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής, και έκτοτε αναζητείται από τους οικείους του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση ενός 29χρονου από την περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας.

Ο 29χρονος  Άντζελο Άβντιου αλβανικής καταγωγής  εξαφανίστηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 29χρονος έχει ύψος 1.85 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος, άφησε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα, όπως χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο, στην οικία που διέμενε

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, ο 29χρονος Άντζελο Άβντιου, εθεάθη τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής, και έκτοτε αναζητείται από τους οικείους του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 29χρονος, άφησε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα, όπως χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο, στην οικία που διέμενε, γεγονός που φανερώνει πως είναι δύσκολο να έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την περιοχή.

Ο 29χρονος  είναι πατέρας ενός παιδιού και διέμενε σε πόλη της κεντρικής Ελλάδας.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024