
Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Ροντρίγκο – Μυθική η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου
Πλήρης συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ροντρίγκο έως το 2028.
Μετά τον Βινίσιους Τζούνιορ, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο κι άλλο ένα πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο της, τον Ροντρίγκο, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2028.
Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από τη Σάντος αντί 45 εκατ. ευρώ είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2025 και συμφώνησε να το επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια με ταυτόχρονη (πολύ) σημαντική αύξηση των αποδοχών του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Το πλέον ενδιαφέρον στην όλη συζήτηση που έχει γίνει ανάμεσα στους Μαδριλένους και τον Ροντρίγκο έχει να κάνει με τη ρήτρα εξαγοράς του (buy-out) που μπήκε στο συμβόλαιό του, η οποία όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Σ’ αυτά τα 4 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 22χρονος άσος έχει μετρήσει 39 γκολ και 33 ασίστ σε 179 επίσημα παιχνίδια.
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές

