Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Smartwatch: Βοηθάει όντως στην προπόνηση ή είναι απλά μια μόδα;

Smartwatch: Βοηθάει όντως στην προπόνηση ή είναι απλά μια μόδα;

Τα smartwatch κάνουν περισσότερα από το να σας λένε την ώρα

Τα τελευταία χρόνια, τα smartwatches έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλή λόγω της ευκολίας και της λειτουργικότητάς τους. Αυτές οι συσκευές μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από το να λένε απλώς την ώρα. Μπορούν να παρακολουθούν τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, να σας παρέχουν ειδοποιήσεις από το smartphone σας και ακόμη και να σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα απευθείας από τον καρπό σας.

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά ενός smartwatch είναι η ικανότητά του να παρακολουθεί τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης. Πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν τον καρδιακό σας ρυθμό, τα βήματα που κάνετε και τις θερμίδες που καίτε, ενώ κάνετε διάδρομο γυμναστικής. Μπορείτε να ορίσετε καθημερινούς στόχους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό ενός smartwatch είναι η ικανότητά του να σας παρέχει ειδοποιήσεις από το smartphone σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, email, ακόμη και ειδοποιήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθείας στον καρπό σας. Αυτό σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον ψηφιακό σας κόσμο χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε συνεχώς το τηλέφωνό σας.

Ορισμένα έξυπνα ρολόγια σάς επιτρέπουν ακόμη και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα απευθείας από τη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα ή να προβάλετε τις συναντήσεις του ημερολογίου σας. Αυτό είναι χρήσιμο γιατί ακριβώς δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως χάσετε ένα σημαντικό μήνυμα.

Δώστε το δικό σας στυλ

Πώς μπορείς να κάνετε το smartwatch να ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στυλ; Να αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με το ντύσιμο σας;

Την απάντηση αυτή δίνει η Huawei με τα Ultimate 48.5mm Voyage Blue και τα Ultimate 48.5mm Expedition Black

Είτε βρίσκεστε σε πάρτι, είτε στο γραφείο, είτε τρέχετε, η αλλαγή θήκης δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartwatches, τα οποία σας επιτρέπουν να αλλάζετε τους ιμάντες με διαφορετικά χρώματα ή υλικά, το Huawei Watch Ultimate 48.5mm Expedition Black.

Δημιουργήστε μια πρόσοψη ρολογιού από μια εικόνα στην συλλογή σας ή επιλέξτε από τις μυριάδες προσόψεις ρολογιού που μπορείτε να κατεβάσετε και βρείτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

Η Huawei έχει φροντίσει να έχει διαθέσιμες διάφορες προτάσεις και έτσι μπορείτε να μετατρέψετε το ρολόι σας σε ένα κομψό κόσμημα ή ένα sport smartwatch για δραστηριότητες, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Είτε θέλετε ένα smartwatch για να παρακολουθείτε τη φυσική σας κατάσταση είτε να μην χάνετε κλήσεις και μηνύματα θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας. Και μην ξεχνάτε ότι πλησιάζει η Black Friday όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα smartwatch σε σούπερ τιμές. Ο,τι και αν παραγγείλετε από την πλατφόρμα θα έρθει έγκαιρα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024