Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ: «Θέλω απεγνωσμένα άλλο ένα παιδί» δήλωσε επί σκηνής

Αντέλ: «Θέλω απεγνωσμένα άλλο ένα παιδί» δήλωσε επί σκηνής

Η τραγουδίστρια σταμάτησε στη μέση ένα κομμάτι, μόλις κατάλαβε ποιος ήταν μέσα στο κοινό

Είναι υπερ-ταλαντούχα, με έντονη προσωπικότητα, πάνω στη σκηνή τα δίνει όλα, επικοινωνεί με το αφοσιωμένο της κοινό, μα, κυρίως είναι ένας συναισθηματικός χείμαρρος. Ο λόγος για την Αντέλ που για άλλη μια φορά σε συναυλία της είχε μία απ’ αυτές τις αναπάντεχες αντιδράσεις που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγαία και αυθεντική, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, όταν εντόπισε στο κοινό έναν γνώριμό της από τα παλιά.

Πάνω στη σκηνή δεν καταπιέζεται και αφήνει ελεύθερο το συναίσθημά της

Απρόσμενος… επισκέπτης και συναισθηματική φόρτιση

Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος ήταν στις κερκίδες εκεί γι’ αυτήν. Ξαφνικά, ακούστηκε να αναφωνεί από το μικρόφωνο η διάσημη σταρ: «Ω, θεέ μου, Κόλιν! Ω, θεέ μου! Αυτός είναι ο γιατρός που έφερε στη ζωή το παιδί μου. Δεν σε έχω δει για χρόνια».

Ήταν στη συναυλία της από τον κύκλο των εμφανίσεων στο Λας Βέγκας που λαμβάνουν χώρα στο «The Colosseum» στο «Caesars Palace», όταν η τραγουδίστρια σταμάτησε στη μέση ένα κομμάτι, μόλις κατάλαβε ποιος ήταν μέσα στο κοινό.

«Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι μια νοικοκυρά και μητριαρχική γυναίκα»

Η Βασίλισσα της Σόουλ

Γκόθικ εμφάνιση

Η Αντέλ ήταν ντυμένη στο σόου του Σαββάτου, 28 Οκτωβρίου 2023, οπότε και σημειώθηκε το απρόσμενο συμβάν, αναλόγως με την περίσταση σε σχέση με τη γιορτή του Halloween.

Είχε υιοθετήσει η ίδια ένα γκόθικ στυλ, το οποίο παρέπεμπε στην οικογένεια Άνταμς ως αισθητική, με μαύρα ίσια μαλλιά και αντιστοίχως «σκοτεινή» αμφίεση και βαρύ μακιγιάζ.

Ο μαιευτήρας της

Σε πλήρη αντιδιαστολή με την εμφάνισή της ήταν η συμπεριφορά της, καθώς έτρεξε ενθουσιασμένη και με ζεστασιά να αγκαλιάσει τον γιατρό της.

Ζήτησε συγγνώμη από το κοινό η ίδια και συνέχισε «Θα τραγουδήσετε εσείς για μένα; Αυτός ο άνθρωπος έφερε στον κόσμο το παιδί μου».

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Η οικογενειακή ζωή και η… μητριαρχία

Η Βασίλισσα της Σόουλ, τον Οκτώβριο του 2012, απέκτησε τον γιο της, Άντζελο με τον Simon Konecki με τον οποίο και χώρισε το 2019.

Στην πορεία της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια ξαναστράφηκε προς τον κόσμο που ήταν εκεί και παρακολουθούσε τη συναυλία της και είπε «Θέλω απελπισμένα ένα ακόμη μωρό, Κόλιν. Πραγματικά θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά. Στ’ αλήθεια γράφω λίστες και κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου».

Απευθυνόμενη στο κοινό, ζήτησε να την βοηθήσουν να διαλέξει όνομα για το μωρό. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στον σύντροφό της, τον αθλητικό ατζέντη Rich Paul, λέγοντας ότι κι εκείνος έχει τις δικές του ιδέες για πιθανά ονόματα μωρών.

Η Αντέλ το έχει ξανακάνει αυτό επί σκηνής, όταν το 2022, είχε πει στο κοινό ότι θέλει να δώσει ένα αδερφάκι στον Άντζελο συγκεκριμένα δηλώνοντας: «Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι μια νοικοκυρά και μητριαρχική γυναίκα και η σταθερή ζωή με βοηθάει με τη μουσική μου».

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024