Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη 3η

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη 3η

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (30/10, 20:15) τίθενται αντιμέτωποι για την 4η αγωνιστική της Basket League στην τρίτη τους φετινή αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη 3η λοιπόν!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους πράσινους (30/10, 20:15) για την 4η αγωνιστική της Basket League με τη σημερινή τους συνάντηση να είναι η τρίτη της χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Euroleague και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Τις δύο προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες (μία στον τελικό του Super Cup και μία για την Euroleague) το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό για τον Ολυμπιακό που περιμένει πως και πως να κάνει τρεις τις νίκες του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Έλληνας τεχνικός έχει της γνωστές απουσίες με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να παραμένει ακόμα στα… πιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο Λουκ Σίκμα ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα μια τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Euroleague

Για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ η νίκη όχι μόνο θα τους ανεβάσει στην κορυφή της Basket League αλλά και την ψυχολογία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σίγουρα δεν έχει τον τίτλο του φαβορί ειδικά μετά τις δύο ήττες από τους «ερυθρόλευκους» στις ισάριθμες συναντήσεις τους.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος εγχειρίστηκε στο πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας ταλαιπωρείται ακόμη από την ίωση που τον άφησε εκτός από την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Πουρσανίδη, Καρπάνο και Θεονά.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024