Χάρη σε δύο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League με τον Πορτογάλο εξτρέμ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
Αρχικά στο 10′ ύστερα από ωραία ανάπτυξη παιχνιδιού ο 28χρονος βρήκε δίχτυα και στο 58′ με κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται στο -1 από τον Παναθηναϊκό που είναι στη κορυφή της βαθμολογίας αλλά και στο +1 από την ΑΕΚ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.