Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Superleague σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τα φαβορί.

Ταξίδι στο Ηράκλειο για τον Ολυμπιακού, εκεί όπου στις (21:30) θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους μια και καλή όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια στο αποψινό ματς οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν χωρίς τους Κώστα Φορτούνη και Ροντινέι, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα από την αναμέτρηση κόντρα στους Άγγλους.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αποφασίζοντας τελευταία στιγμή ποιους τέσσερις θα… κόψει από την τελική 18αδα.

Στο αποψινό ματς οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν χωρίς τους Κώστα Φορτούνη και Ροντινέι

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κίνι, Πορόζο, Ρέτσος, Ντόι, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιελ, Εσε, Ποντένσε, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ προέρχεται από λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο την Κηφισιά, έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά το «Γεντί Κουλέ» (το οποίο θα είναι sold out) όπως με την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο Ντάφλας Νταμπράουσκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών η καρτών, παίρνοντας στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στην αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Miguel Mellado, συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Glazer, Bakic, Dicko, Phellype, Mosquera».

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024