Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα Χρυσικού για Μάθιου Πέρι - Το δικαίωμα να πενθείς όποιον θέλεις

Δώρα Χρυσικού για Μάθιου Πέρι – Το δικαίωμα να πενθείς όποιον θέλεις

«Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άδεια σας για τον ποιον θα κλάψουμε, για το αν θα λυπηθούμε...». Η Δώρα Χρυσικού σχολιάζει όλους όσοι ειρωνεύτηκαν τη θλίψη της απώλειας του αγαπημένου ηθοποιού.

«Όλοι εσείς που κράζετε και σηκώνετε το δάχτυλο γράφοντας σχόλια μές την ειρωνεία για τους ανθρώπους που λυπήθηκαν με τον θάνατο του Μαθιου Πέρρυ , φαντάζομαι οτι μόνο ο θάνατος του Φελίνι σας συντάραξε. Το πως δε συνδέετε τη Γάζα και τον Μάθιου Πέρι, αυτό το δίπολο της αντίδρασης και της ξινίλας πραγματικά με ξεπερνάει.

»Γιατί φαντάζομαι όλοι εσείς που μιλάτε για την γενοκτονία στη Γάζα, δεν ζείτε, δεν τρώτε, δέν πάτε στη δουλειά σας, δεν χαζεύετε στο internet, έχετε βάλει τη ζωή σας σε αναμονή γιατί θρηνείτε για τη Γάζα. Μόνο αυτό , τίποτα αλλο. Και ανάμεσα στον πόνο και την οργή δεν χωράει τίποτα άλλο. Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άδεια σας για τον ποιον θα κλάψουμε , για το αν θα λυπηθούμε για τον θάνατο κάποιου σε εμάς ξένου -αν ταιριάζει στα πολιτιστικά σας κριτήρια για να μην μας κάνετε ντα.

»ΥΓ: Δεν έβλεπα τα Φιλαράκια , δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, αλλά δεν θα το παίξω έξυπνη ή σημαντική που σήμερα μια όλοκληρη γενιά νιώθει λίγο σαν «τέλος εποχής». Σεβαστειτε λίγο τους προσωπικούς αποχαιρετισμούς των ανθρώπων , την προσωπική τους μυθολογία, την σύνδεση τους με την κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής, η σχέση με τα θεάματα και την διασκέδαση, με την τέχνη είναι πρωτίστως και εξόχως προσωπική και ας μην είναι πάντα σπουδαία · και ξεκαβαλείστε, δεν μας νοίαζει η αποψάρα σας. Γκώσαμε με τόσους γκουρού της διανόησης».

Φυσικά, δεν έλειψαν εκείνοι που έσπευσαν να χλευάσουν «σιγά, ρε παιδιά, γιατί όλος αυτός ο πανικός;» αλλά και οι άλλοι, που βροντοφώναξαν ότι «δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο από Friends»

Αυτή είναι η ανάρτηση στο Facebook της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού, η οποία ακολούθησε την πορεία των γεγονότων μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού από τα Friends, του Μάθιου Πέρι.

Οι περισσότεροι, όπως ήταν αναμενόμενο, σοκαρίστηκαν και ανέβασαν φωτό και συναισθήματα στα σόσιαλ μίντια. Φυσικά, δεν έλειψαν εκείνοι που έσπευσαν να χλευάσουν «σιγά, ρε παιδιά, γιατί όλος αυτός ο πανικός;» αλλά και οι άλλοι, που βροντοφώναξαν ότι «δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο από Friends».

Λογικό είναι η Δώρα Χρυσικού να ανεβάσει την παρακάτω ανάρτηση, λοιπόν, κάνοντας πολλούς να ταυτιστούν μαζί της

Δείτε την ανάρτησή της 

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024