Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Γκλέτσος: «Τι θα πει τώρα το κάθε τ@@λι, ότι ο 'Γκλέτσος είναι αδερφή'»

Απόστολος Γκλέτσος: «Τι θα πει τώρα το κάθε τ@@λι, ότι ο ‘Γκλέτσος είναι αδερφή’»

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την ομοφυλοφιλική του εμπειρία, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την ομοφυλοφιλική του εμπειρία, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την ομοφυλοφιλική του εμπειρία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη».

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι ο ίδιος είναι μπροστάρης, ενώ εξήγησε και τους λόγους που είναι «κατά της υιοθεσίας για τον καθένα». Παράλληλα, μίλησε και για την προσωπική του ζωή, περιγράφοντας ότι είναι «σε αναστολή».

«Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τ@@λι, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι ‘ο Γκλέτσος είναι αδερφή’ ή ότι ‘ο Γκλέτσος τον π@@@ει’. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω», τόνισε.

«Δεν φοβάμαι πια τον θάνατο»

Σχολιάζοντας το θέμα της υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκαθάρισε ότι είναι κατά της υιοθεσίας «για τον καθένα». «Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πώς, τότε θα το ξανασυζητήσουμε», συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του: «Καλά είμαι τώρα με την υγεία μου. Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς, το έχεις και πορεύεσαι με αυτό, προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στον διάδρομο, έτρεχα, και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».

Στα πατώματα για την Άννα Βίσση

Με τη συζήτηση να περνάει στην προσωπική του ζωή και το τέλος πρόσφατο τέλος μιας μεγάλης του σχέσης, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως τα προσωπικά του είναι σε αναστολή. Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε και τη δήλωση της Άννας Βίσση πως είχε πέσει στα πατώματα για τον ίδιο. «Για να πέσει κάποιος στα πατώματα, δεν μπορεί να μην πέσει και ο άλλος στα πατώματα. Δεν γίνεται, δεν γίνεται», υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος για τη σχέση του με την Άννα Βίσση.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024