Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Γκλέτσος: «Η Ζωή Λάσκαρη μου είπε 'μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη' για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου»

Απόστολος Γκλέτσος: «Η Ζωή Λάσκαρη μου είπε ‘μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη’ για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε ιστορίες από τη γνωριμία και τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κράτησε 17 μέρες.

Για τη γνωριμία και τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κράτησε μόλις 17 μέρες μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η Μαρία Ελένη ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να δει τη μητέρα της στο θέατρο. Βρεθήκαμε και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Ήμουν 30 ετών και εκείνη 18 έως 19. Την πρόσεξα, ήταν ένα ωραίο κοριτσάκι. Ένα βράδυ της λέω Μαρία Ελένη «να αφήσουμε τους γέρους και να βγούμε οι δυο μας;» και βγήκαμε.

Η Ζωή Λάσκαρη μου είπε «μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες;». Λέω όχι ακόμα. Έπειτα τα φτιάξαμε

Κι έπειτα ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως είπε στη Ζωή Λάσκαρη πως «μάλλον η μικρή με θέλει» και μου είπε: «μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες;». Λέω όχι ακόμα. Έπειτα τα φτιάξαμε, είχε κι έναν δεσμό η μικρή και μία μέρα μου ανακοίνωσε: «Δεν έχω κανέναν άλλον, έχω μόνο εσένα».

Ένα βράδυ που καθόμασταν όλοι μαζί εγώ, η Ζωή, ο Σταμάτης Φασουλής και λίγοι ακόμα φίλοι και τρώγαμε της είπα «να σου πω μικρή θες να παντρευτούμε;» και μου απάντησε «ναι». Το ανακοινώσαμε και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κι εκείνος είπε «μην με ανακατεύετε» και μου το έκλεισε, συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ο Βλάσης Μπονάτσος έκλεψε την παράσταση»

Για τον μόλις 17 ημερών γάμο τους και τον χωρισμό, δήλωσε πως «το πιο έντονο από την ήμερα του γάμου ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. Περάσαμε πολύ ωραία την ημέρα του γάμου. Το τέλος ήρθε γιατί ήταν παιδί και ήμουν άνδρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τη Μαρία Ελένη, απλά κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ».

«Όταν έλειπα 15 ώρες και μόλις γύριζα, αντί να βγούμε εγώ ήθελα να κοιμηθώ κι εκείνη σκεφτόταν «έτσι θα ζήσω; γιατί τον παντρεύτηκα;». Εγώ πάλι της έλεγα μαγείρεψες», πρόσθεσε κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024