Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο κυνήγι της Τότεναμ, Λίβερπουλ και Βίλα – Νέα «γκέλα» για Μπράιτον

Στο κυνήγι της Τότεναμ, Λίβερπουλ και Βίλα – Νέα «γκέλα» για Μπράιτον

Λίβερπουλ και Άστον Βίλα προχώρησαν με νίκες κόντρα σε Νότιγχαμ (3-0) και Λούτον (3-1) και έμειναν στην τετράδα. Για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη η Μπράιτον (1-1).

Η Λίβερπουλ  κοντραρίστηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και επικράτησε με 3-0 στο Anfield και μαζί με την Άστον Βίλα που κέρδισε με 3-1 τη Λούτον συνεχίζουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τότεναμ.

Η Μπράιτον για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League έμεινε μακριά από τη νίκη, με τη Φούλαμ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λίβερπουλ με την επιθετική της τριπλέτα  σε μεγάλα κέφια, κέρδισε με 3-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ζότα να ανοίγει το σκορ στο 31ο λεπτό σε κενό τέρμα, ύστερα από απόκρουση του Τέρνερ σε σουτ του Νούνιεζ.

Ο Ουρουγουανός πήρε τη σκυτάλη στο 35′ και ολοκλήρωσε την εξαιρετική ομαδική συνεργασία των «Κόκκινων» κάνοντας από κοντά το 2-0 από πάσα του Σομποσλάι.

Ο Σαλάχ δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει και στο 77′ εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Τέρνερ 40 μέτρα έξω από το τέρμα του και με κενό τέρμα έκανε το τελικό 3-0, με τους «Ρεντς» να βλέπουν το γκολ του Χάκπο στο 90+3′ να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ βρέθηκε η Άστον Βίλα, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την τεσσάρα στην Γουέστ Χαμ, νίκησε με 3-1 τη Λούτον.

Ο ΜακΓκίν έκανε το 1-0 στο 17′, με τον Ντιαμπί στο 49ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η Βίλα έφτασε στο 3-0, με αυτογκόλ του Λόκιερ στο 62′, πριν μειώσει η Λούτον με νέο αυτογκόλ στο 83′ από τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για το τελικό 3-1.

Η Μπράιτον αν και προηγήθηκε με τον Φέργκιουσον στο 26′, με αντίπαλο τη Φούλαμ, δέχθηκε γκολ ισοφάρισης από τον Παουλίνια στο 65ο λεπτό, με το σκορ να μένει στο 1-1 και τη Μπράιτον να μένει στο -6 από την τετράδα.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024