Η Μπάγερν Μονάχου των 10 παικτών από το 4ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Κίμιχ) αν και ήταν 0-0 μέχρι το 50′ με αντίπαλο την Ντάρμσταντ των 9 παικτών (αποβλήθηκε ο Γκασούλα στο 21′ και ο Μαγκλίκα στο 41′), πέτυχε μία αδιανόητη νίκη με 8-0, με φανταστικό Κέιν να κάνει χατ τρικ και να βάζει απίστευτο γκολ πίσω από το κέντρο.

Δείτε την γκολάρα του Κέιν:

Οι «Βαυαροί» ήταν καθηλωτικοί κόντρα στην Ντάρμσταντ και με 3 γκολ από τον Κέιν, 2 από τους Σανέ και Μουσιάλα και 1 του Μίλερ έφτασε στο εκκωφαντικό 8-0.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς, με την αποβολή του Κίμιχ, όμως οι ίδιοι έμειναν με 9 μέχρι το τέλος του 45λέπτου.

Το πάρτι της Μπάγερν ξεκίνησε στο 51′ με τον Κέιν, ο Σανέ πήρε τη σκυτάλη στο 56′ για το 2-0 και ο Μουσιάλα αύξησε την απόσταση των δύο ομάδων, με το 3-0 στο 60′.

Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Σανέ στο 64′, πριν κάνει ο Κέιν το 5-0 στο 69′ με απίστευτο σουτ πίσω από το κέντρο, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας.

Ο Μίλερ πήρε τη σκυτάλη για την Μπάγερν στο 71ο λεπτό για το 6-0, ο Μουσιάλα έκανε το 7-0 στο 76′ και ο Κέιν έβαλε το κερασάκι στην «βαυαρική» τούρτα για το τελικό 8-0 στο 88′.

Νίκη για τη Χοφενχάιμ

Η Χοφενχάιμ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου (πριν την έναρξη της αγωνιστικής) Στουτγκάρδης με 2-3. Ο Πρόμελ έκανε το 0-1 στο 5′, ο Βέρχολστ με πέναλτι το 0-2 στο 21′, με τη Στουτγκάρδη να χάνει ευκαιρία να μειώσει με το άστοχο πέναλτι του Ουντάβ στο 31.

Ο Φούχριτς μείωσε σε 1-2 στο 61′, όμως 5 λεπτά αργότερα ο Σκοβ έκανε το 1-3. Ο Ουντάβ μείωσε εν τέλη για το τελικό 2-3 στο 74ο λεπτό.

Η Άουσμπουργκ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί της Βόλφσμπουργκ με 3-2. Ο Τίντζ άνοιξε το σκορ στο 17′ για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Βιντ και το πέναλτι του Μάγερ για να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Η σπουδαία ανατροπή έγινε με τον Μπορνό να σημειώνει επικό αυτογκόλ στο 79΄και τον Ένγκελς να ολοκληρώνει το «comeback» στο 81′. Η γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, με την αποβολή του Ουντοκάι στο 87′, χωρίς να το πληρώσουν.

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Ουνιόν Βερολίνου που έφτασε τις 10 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αφού έχασε και στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης με 2-0, με το αυτογκόλ του Κον στο 38′ και τον Ντακς να κάνει το τελικό 2-0 στο 75ο λεπτό.

Ο Πλεά άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην Γκλάντμπαχ επί της Χάιντενχαϊμ, με 2-1, αφού σκόραρε στο 4′, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντίνκι. Το αυτογκόλ του Φόρχενμπαχ στο 51′, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.