Με γκολ του Τουράμ στο 81’, η Ιντερ επικράτησε εντός έδρας της Ρόμα με 1-0 για την 10η αγωνιστική της Serie A. Με αυτό το τρίποντο οι Τζιαρολόσι ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος με 25 βαθμούς, αφήνοντας την Γιουβέντους στη δεύτερη θέση με 23 πόντους. Στην 8η θέση με 14 πόντους η Ρόμα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 6ο λεπτό έφτασαν μια… ανάσα από το 1-0, αλλά το δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου σταμάτησε στο δοκάρι του Ρουί Πατρίτσιο. Στο 15’ ο κίπερ της Ρόμα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τουράμ και στο 16’ το σουτ του Ντιμάρκο έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 38’ ο Παβάρ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά το πλασέ του ήταν κάκιστο και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει και στο 45+3’ ο Μπαρέλα σούταρε άστοχα μέσα από την περιοχή.
Στο 48’ ο Τουράμ προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κριστάντε, αλλά ο Ζόμερ του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Στο 81’ τελικά η Ιντερ βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Τουράμ. Ο Ντιμάρκο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Τουράμ εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0, που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Σα να μην έφτανε που κόπηκε από το Μουντιάλ 2026, ο… ελίτ Ισπανός ρέφερι Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν μπαίνει συχνά σε αγώνες της πατρίδας του. Είναι ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.