Παναθηναϊκός: Δεν προπονήθηκε ο Μαντζούκας
Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λευτέρη Μαντζούκα να μένει εκτός προπόνησης για ακόμη μία φορά.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τη σειρά του την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Basket League στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα αφού ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε εκτός δράσης από την αναμέτρηση με την Μπασκόνια.
Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας φόργουορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να πατήσει παρκέ κάτι που προξενεί μεγάλο ζήτημα, αφού θυμίζουμε εκτός είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που εγχειρίστηκε στο πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες.
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442