Τραγωδία στο Ηράκλειο με έναν 71χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, όλα συνέβησαν χθες, όταν ο άνδρας εκτελούσε εργασίες στην ταράτσα του σπιτιού του στην περιοχή των Πατελών και κεραυνοβολήθηκε από γυμνό καλώδιο.
Τον 71χρονο βρήκε η σύζυγός του και ειδοποίησε τις Αρχές.
Στην ταράτσα της τριώροφης κατοικίας, όπου ο 71χρονος είχε τοποθετήσει κλουβιά με πουλιά, υπήρχαν διάφορα εργαλεία αλλά και χυμένη ποσότητα νερού, καθώς ο άνδρας επρόκειτο να πραγματοποιήσει εργασίες μόνωσης, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του διερευνώνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν βρέθηκε από τους οικείους του κρατούσε στο χέρι του ένα καλώδιο, από το οποίο περνούσε ηλεκτρικό ρεύμα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής