Επεισόδια σημειώθηκαν μετά τις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια, με μολότοφ, πέτρες και την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.
Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μετά την καταγγελία για σοβαρό ξυλοδαρμό 17χρονης που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο από άνδρες της ΟΠΚΕ.
Η νεαρή ξυλοκοπήθηκε, σύμφωνα με τις καταγγελίες βάναυσα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άμεσα πολλοί και προκλήθηκε ένταση με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που συγκεντρώθηκαν στους γύρω δρόμους από την πλατεία Εξαρχείων. Πολλοί από τους διαδηλωτές αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα γύρω μαγαζιά με την ατμόσφαιρα από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική.
Επεισοδια στα Εξάρχεια στη Θεμιστοκλέους
Φωτιές σε κάδους
Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική
Ατομα νεαρής ηλικίας κυρίως συγκρούονται με τα ματ
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» από το Νέο Ηράκλειο, μετά τον ξυλοδαρμό της, είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραυματισμό στο κεφάλι.
Ανταπόκριση από νοσοκομείο Γεννηματάς. Η κοπέλα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο από το Ν. Ηράκλειο, όπου διεξαγόταν αντιφασιστική συναυλία είναι όντως σε σοβαρή κατάσταση με τραυματισμό στο κεφάλι. Το νοσοκομείο έχει γεμίσει ΟΠΚΕ & ασφαλιτες.#antireport#antinazigrpic.twitter.com/ibPpof3qJI
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.