Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Ο Λίλαρντ μπορεί να ηγηθεί, είμαι ενθουσιασμένος για την σεζόν μαζί του»

Αντετοκούνμπο: «Ο Λίλαρντ μπορεί να ηγηθεί, είμαι ενθουσιασμένος για την σεζόν μαζί του»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος τους αγώνα τον Μπακς με τους Σίξερς (118-117) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπλεξε το εγκώμιο του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Μιλγουοκι Μπακς πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στους Σίξερς (118-117) και ξεκίνησαν με το δεξι την regular season του NBA.

Ο Λίλαρντ στο ντεμπούτο του με τα «ελάφια» έλαμψε σκοράροντας 39 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ από παίκτη των Μπακς στο ντεμπούτο του.

Ενθουσιασμένος από τον 33χρονο Γκαρντ έμεινε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου έπλεξε το εγκώμιο του νέου του συμπαίκτη.

Αναλυτικά:

«Ο Dame ήταν πιο ζεστός και εγώ θέλω να κερδίζουμε. Αυτό που δουλεύει, πρέπει να συνεχίσεις να το εμπιστεύεσαι. Αν ήταν πιο ζεστός ο Κρις, θα έπρεπε να δώσουμε την μπάλα σε αυτόν. Είναι εμπιστοσύνη και πρέπει να ξέρει πως όταν είναι σε καλή βραδιά, πρέπει να του δίνουμε την μπάλα. Ο Dame το έκανε και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ηγηθεί, να πάρει σωστές αποφάσεις στο τέλος και να είναι επιθετικός σε όλο το παιχνίδι. Ήταν απίστευτος σήμερα, η εμφάνισή του λέει πολλά για το ποιος είναι, ποιος είναι ο χαρακτήρας του και τι μπορεί να φέρει στην ομάδα μας. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν μαζί του», είπε ο Greek Freak.

Όσο για τη νίκη των Μπακς και τη δική του εμφάνιση στην πρεμιέρα; «Ήταν μια σπουδαία νίκη, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Όταν βρούμε ρυθμό και αποκτήσουμε καλύτερη χημεία, θα είμαστε καλύτεροι. Στην άμυνα είχαμε ενέργεια. Προσωπικά θα πρέπει να βελτιωθώ. Ξέρω πως θα το κάνω. Είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι μου από πέρσι και μετά την επέμβαση που έκανα το καλοκαίρι. Πρέπει να βγάλω τη… σκουριά από πάνω μου. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα γίνω καλύτερος στη συνέχεια και θα δουλέψω προς αυτό όλη τη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μάρκαρε για αρκετά λεπτά τον Τζοέλ Εμπίντ. «Έχω πει στον κόουτς ότι μπορεί να ποντάρει σε μένα να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων. Είναι κάτι που θέλω να κάνω, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και τα playoffs»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024