Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είδη γυμναστικής: Ποια αξίζει να αγοράσεις τη Black Friday

Είδη γυμναστικής: Ποια αξίζει να αγοράσεις τη Black Friday

Για να είστε πάντα σε φόρμα

Όποιος είναι παθιασμένος με τη φυσική κατάσταση γνωρίζει ότι η ύπαρξη ενός μικρού γυμναστηρίου στο σπίτι μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Όχι μόνο έχετε όλο τον εξοπλισμό σας εκεί στη διάθεσή σας, αλλά δεν χρειάζεται επίσης να ξοδεύετε επιπλέον χρόνο πηγαίνοντας στο γυμναστήριο.

Και για σας όμως που θέλετε να εντάξετε την γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής και να γυμνάζεστε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμείτε.

Με ένα γυμναστήριο στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε είδος προπόνησης θέλετε, όποτε το θέλετε. Εάν βαριέστε τη ρουτίνα της προπόνησής σας, μπορείτε απλά να την αλλάξετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Αν ήδη ψάχνετε το κατάλληλο όργανο γυμναστικής, στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή σας άσκηση.

Από διαδρόμους και ποδήλατα γυμναστικής έως steppers και ελλειπτικά μηχανήματα, για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Οποιο και αν παραγγείλετε αυτό θα φτάσει έγκαιρα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε ότι στο SHOPFLIX.gr έρχεται η Black Friday όπου θα βρείτε ό,τι αναζητάτε σε σούπερ προσφορές.

Διάδρομος γυμναστικής

Ο διάδρομος γυμναστικής είναι ένα από τα δημοφιλέστερα όργανα γυμναστικής των τελευταίων ετών και όχι άδικα. Σκεφτείτε απλά ότι η κίνηση που κάνετε στον διάδρομο είναι αυτούσια με αυτή που κάνετε όταν περπατάτε ή τρέχετε.

Αυτή λοιπόν ακριβώς η άσκηση είναι αυτή που κάνει τον διάδρομο τόσο δημοφιλή. Δεν χρειάζεται παραδείγματος χάριν να ρυθμίσετε κάποια σέλα όπως στο στατικό ποδήλατο ούτε να βρεις τη σωστή θέση στο κωπηλατικό και κυρίως δεν χρειάζεται να ισορροπήσετε πάνω στο ελλειπτικό.

Ποδήλατο

Μετά τον διάδρομο γυμναστικής το ποδήλατο είναι ίσως το πιο διαδεδομένο όργανο γυμναστικής για άσκηση στο σπίτι.

Το ποδήλατο βοηθάει στην διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης αφού εξομοιώνει με μεγάλη επιτυχία τις πραγματικές συνθήκες με ένα ποδήλατο δρόμου.

Είναι εύκολο στη μετακίνηση και πιάνει λιγότερο χώρο σε σχέση με έναν διάδρομο γυμναστικής.

Ελλειπτικά Μηχανήματα

Οι λόγοι για να αγοράσει κανείς ελλειπτικό είναι πολλοί καθώς γυμνάζει όλο το σώμα χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Επιπλέον μας βοηθά να κάψουμε περισσότερες θερμίδες μέσω της ενεργοποίησης περισσότερων μυϊκών ομάδων και του συνδυασμού της αερόβιας άσκησης με την μυϊκή τόνωση (χάρις στα επίπεδα αντίστασης).

Υπάρχουν ελλειπτικά που προσφέρουν ρύθμιση του ύψους κίνησης των πεντάλ. Πραγματοποιούν δηλαδή μία περισσότερο “ορειβατική κίνηση” η οποία μας βοηθά να γυμνάσουμε περισσότερο τους γλουτούς και τους μηρούς αλλά και να κάψουμε περισσότερες θερμίδες.

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024