Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά: Έκλεψε την παράσταση, με σέξι και classy μαύρο φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Έκλεψε την παράσταση, με σέξι και classy μαύρο φόρεμα

Σε παρουσίαση εκδήλωσης στο Λιμάνι του Πειραιά

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Βίκυ Καγιά, καθώς τράβηξε πάνω της όλα τα φλας και τα βλέμματα.

Η ίδια παρουσίασε μία εκδήλωση για ένα νέο premium προϊόν θερμαινόμενου καπνού και επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που έκλεψε την παράσταση.

Επίσημη λαμπερή εμφάνιση

Με λιτές και κομψές γραμμές, το ρούχο που διάλεξε για την περίσταση το διάσημο μοντέλο –με αξιόλογη διεθνή καριέρα- και τηλεοπτική παρουσιάστρια, έκανε θραύση.

Ξέρει τι να φορέσει και πώς να το αξιοποιήσει, προκειμένου να αναδείξει τη μοναδική της σιλουέτα, αλλά και για να σταθεί με το κατάλληλο look για την κάθε περίπτωση.

Με γούστο και απλότητα

Σέξι και classy μαύρο φόρεμα

Λαμπερή, περιποιημένη, με class και τη δική της προσωπική σφραγίδα, άφησε το αποτύπωμά της στην εν λόγω εκδήλωση και με το ντύσιμό της.

Για τη δυναμική της, αλλά και γεμάτη θηλυκότητα, παρουσία επέλεξε ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα της.

Οι διαφάνειες υπόσχονται μεγαλύτερο μυστήριο και γοητεία, ενώ το μάξι επίσημο ένδυμα ήταν κατάλληλο για τη σκηνή του event που κλήθηκε να παρουσιάσει.

Το ιδιαίτερα κολακευτικό της φόρεμα πλαισίωσε με αντίστοιχα κατάλληλα αξεσουάρ

Ξέρει πώς να ντυθεί για να αναδείξει τη σιλουέτα της

Άψογη εμφάνιση

Σικ και αποκαλυπτική, μαγνήτισε η Βίκυ Καγιά με τη συνολική της εμφάνιση και ο φωτογραφικός φακός που την αγαπάει ιδιαίτερα, αποτύπωσε το απολύτως προσωπικό της στυλ που κινείται μεταξύ κλασικών και τολμηρών επιλογών, πάντοτε καλόγουστα και καλαίσθητα.

Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στο Λιμάνι του Πειραιά. Η Βίκυ Καγιά, με τη γνωστή της εξωστρέφεια, χαμογελαστή, ευχάριστη και με ωραία διάθεση επιτέλεσε άρτια τον ρόλο της ως παρουσιάστριας.

Το ιδιαίτερα κολακευτικό της φόρεμα πλαισίωσε με αντίστοιχα κατάλληλα αξεσουάρ. Συνδύασε επίσης ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω σε ένα αυστηρό σινιόν, αναδεικνύοντας τους χρυσούς κρίκους, τα σκουλαρίκια που φόρεσε.

Την άψογη εμφάνισή της συμπλήρωσε με ένα ολόσωστο μακιγιάζ, λαμπερό, με τονισμένα μάτια και πιο γήινους και απαλούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο που έδιναν φρεσκάδα.

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024