Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμάς: Είμαστε σε συντονισμό με τις υπόλοιπες οργανώσεις, η μάχη δεν έχει αρχίσει ακόμα

Χαμάς: Είμαστε σε συντονισμό με τις υπόλοιπες οργανώσεις, η μάχη δεν έχει αρχίσει ακόμα

Με μια ανακοίνωση του αναπληρωτή επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου, Σαλέχ αλ-Αρούρι η Χαμάς δήλωσε έτοιμη για πόλεμο.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, δηλαδή το Νο2 της οργάνωσης δήλωσε πως ο πόλεμος της Χαμάς είναι και πόλεμος της Χεζμπολάχ.
Διαβεβαίωσε σε αυτή την ανακοίνωση πως οι όμηροι λογίζονται ως «φιλοξενούμενοι» της Χαμάς, ενώ οι στρατιώτες του Ισραήλ θα παραμείνουν στα τούνελ, ώστε να γίνουν αντικείμενο ανταλλαγής αιχμαλώτων με φυλακισμένους Παλαιστίνιους.
«Βρισκόμαστε σε συνεχείς συναντήσεις και έχουμε βαθιά και ακριβή επικοινωνία με όλες τις αντιστασιακές δυνάμεις και τους αδελφούς μας στη Χεζμπολάχ»
Μίλησε κυρίως για τον συντονισμό μεταξύ των οργανώσεων, βεβαιώνοντας πως περιμένουν την χερσαία επέμβαση.

H ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

Γινόμαστε μάρτυρες ενός ηρωικού έπους αντίστασης στο Λίβανο κατά του κατακτητή κατά μήκος των νότιων συνόρων, όπου καθημερινά ξεσπούν συγκρούσεις και καθημερινά ανεβαίνουν μάρτυρες (σ.σ. Με την έννοια πεθαίνουν) από τη Χεζμπολάχ, τη Σαράγια Αλ-Κουντς και τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ.

Η Χεζμπολάχ δραστηριοποιείται σε όλα τα στρατιωτικά και πολιτικά επίπεδα και αυτή η μάχη είναι και δική της. Μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο και πεπρωμένο. Ο αγώνας μας είναι ενιαίος, το πεπρωμένο μας είναι κοινό προς την Αλ-Κουντς (σ.σ. Ιερουσαλήμ στα Αραβικά). Είμαστε σε συνεχή συντονισμό σε αυτή τη μάχη.

Δεν είναι όλες οι συναντήσεις μας με τη Χεζμπολάχ δημόσιες. Συναντηθήκαμε με τον Σαγίντ Χασάν Νασράλα την πρώτη μέρα της μάχης.

Οι μάχες θα εκπλήξουν τον εχθρό και θα μετανιώσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν.

Βρισκόμαστε σε συνεχείς συναντήσεις και έχουμε βαθιά και ακριβή επικοινωνία με όλες τις αντιστασιακές δυνάμεις και τους αδελφούς μας στη Χεζμπολάχ, με μπροστάρη τον Σαγίντ Χασάν Νασράλα.

Αν ο εχθρός εισβάλει από την ξηρά, αυτό θα σηματοδοτήσει ένα νέο και ένδοξο κεφάλαιο για το λαό μας και μια πρωτοφανή ήττα για την κατοχή στην ιστορία του αγώνα.

Η τιμωρία για τα εγκλήματα της κατοχής είναι αναπόφευκτη.

Διαβεβαιώνουμε το λαό μας ότι η αντίσταση είναι καλά παρά τα εγκλήματα του εχθρού και θα ανακουφίσει τις καρδιές σας σε σχέση με το μέγεθος των δεινών σας σε περίπτωση μιας βίαιης επίθεσης.

Οι ξένοι κρατούμενοι μαζί μας είναι φιλοξενούμενοι, ενώ οι σιωνιστές αιχμάλωτοι θα υποστούν ανταλλαγή με τους αιχμαλώτους και αδελφούς μας.

Προς την κατοχή: περιμένετε, γιατί η μάχη δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024