Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» στον αέρα επειδή πούλησε το παραβάν του παππού της

Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» στον αέρα επειδή πούλησε το παραβάν του παππού της

«Είναι σαν να χάνω άνθρωπο», είπε συγκινημένη η Ρίκα Διαλυνά.

Η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ρίκα Διαλυνά βρέθηκε μπροστά στους ειδικούς του «Cash or Trash» στο Star, ώστε να εκτιμηθεί η αξία του αγαπημένου της παραβάν, το οποίο κληρονόμησε από τον παππού της.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την ιστορία πίσω από το ξύλινο παραβάν, ζητώντας παραπάνω χρήματα από την αρχική εκτίμηση των χιλίων ευρώ, για συναισθηματικούς λόγους.

«Είναι σαν να χάνω άνθρωπο»

H ιστορία του παραβάν

«Ο παππούς μου ήταν ο ίδιος συλλέκτης, τον οποίο δεν τον γνώρισα ποτέ ούτε την γιαγιά μου και του άρεσαν πάντα τα φίνα και τα ωραία πράγματα, τα παλιά τα πράγματα. Ήταν μέσα στην αγάπη(το αντικείμενο)δεν ήταν περιφρονημένο. Αν συμφωνήσουμε, θέλω να πάει κάπου που θα το αγαπήσουν και θα το στείλω με όλα τα ντοκουμέντα του» , ανέφερε εμφανώς επηρεασμένη συναισθηματικά, η Ρίκα Διαλυνά.

Στη συνέχεια είπε: «Μην ρωτάτε εμένα(για την τιμή) γιατί θα σας έλεγα ένα υπέρογκο ποσό. Συναισθηματικά σας το λέω, δηλαδή δεν μπορείτε κάτι παραπάνω; Για σκεφτείτε δεν μπορεί δηλαδή να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, στα 1500 ευρώ;» είπε με δάκρυα στα μάτια».

Τελικά συμφώνησε σε προσφορά με την Ειρήνη Πλευράκη, η οποία της είπε: «Θα είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το παραβάν και πιστέψτε με πως θα το αγαπήσω και θα το τιμήσω όπως εσείς. Έχουμε συμφωνία;»

Και η ηθοποιός, απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να χάνω άνθρωπο» είπε η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα της εκπομπής. Τελικά προχώρησαν σε συμφωνία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024