Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Infiniti Vision Qe: Νέα ηλεκτρική σελίδα

Infiniti Vision Qe: Νέα ηλεκτρική σελίδα

Η Infiniti κηρύσσει την εκκίνηση των ηλεκτρικών της σχεδίων παρουσιάζοντας στο Τόκυο ένα κομψό τετράθυρο μοντέλο που θα μετουσιωθεί στο πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο

Παρά την σύνδεσή της με την Nissan και την πρωτοπόρο ενασχόλησή της τελευταίας με την ηλεκτροκίνηση, η Infiniti δεν ανέβηκε εξίσου νωρίς στο τρένο της ηλεκτροκίνησης. Πλέον, ωστόσο το πολυτελές σκέλος της Nissan επαναπροσδιορίζει την σχετική στρατηγική του, ετοιμάζοντας μια πλειάδα μοντέλων, σχεδιασμένων εξαρχής με βάση τις επιταγές της ηλεκτροκίνησης.

Το πρώτο από αυτά, με την μορφή ενός κομψού και αεροδυναμικού τετράθυρου  coupe μοντέλου συστήνεται στο κοινό ως πρωτότυπο από το Japan Mobility Show, υιοθετώντας μια μετεξελιγμένη και ακόμα πιο γοητευτική εκδοχή του αισθητικού ιδιώματος της Infiniti που η ίδια συνοψίζει ως «Αrtistry in Motion».

Κυρίαρχο στοιχείο της συγκεκριμένης σχεδιαστικής λογικής ο τρόπος που έχει σμιλευτεί η νοητή γραμμή που ξεκινάει από τα φτερά του μπροστινού τμήματος και διατρέχει το αμάξωμα ως πίσω, δίνοντας την εντύπωση της αέναης κίνησης.

Στην προκειμένη περίσταση, αυτονόητα, η Infiniti έχει εγκαταλείψει την παραδοσιακή σχεδίαση γρίλιας εισαγωγών αέρα, φροντίζοντας να τονίσει τη διαφορά με μια περίτεχνη φωτεινή υπογραφή που οι Ιάπωνες αποκαλούν «digital piano design» -τουλάχιστον σε ότι αφορά το ανώτερο, ραβδωτό τμήμα του.

Η Infiniti δεν αποκαλύπτει τεχνικά χαρακτηριστικά σημειώνοντας μόνο ότι η παρεπόμενη έκδοση παραγωγής του Vision Qe θα ανήκει στον κόσμο των υψηλών επιδόσεων. Mε βάση τον σχεδιασμό της ιαπωνικής φίρμας το κομψό τετράθυρο μοντέλο θα ακολουθήσει ένα ανάλογου σχεδιαστικού ύφους ηλεκτρικό SUV.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024