Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για Ρεάλ στην Πορτογαλία (1-2) – Ο Ονάνα έπιασε πέναλτι στο 97' κι έδωσε τρίποντο στην Γιουνάιτεντ (1-0)

Νίκη για Ρεάλ στην Πορτογαλία (1-2) – Ο Ονάνα έπιασε πέναλτι στο 97′ κι έδωσε τρίποντο στην Γιουνάιτεντ (1-0)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπράγκα, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Κοπεγχάγης χάρη σε γκολ του Μαγκουάιρ. «Τρίποντα» για Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άρσεναλ και Νάπολι.

To Champions League συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με το πρώτο μέρος να μας προσφέρει ωραίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπράγκα, επικρατώντας με σκορ 2-1, κάνοντας έτσι το 3/3 στον όμιλό της. Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Ροντρίγκο για το 1-0, με τον Μπέλινγκχαμ να μην λείπει από το… πάρτι διπλασιάζοντας τα τέρματα της Βασίλισσας για το 2-0 στο 61′. Δύο λεπτά αργότερα οι Πορτογάλοι μείωσαν στο τελικό 2-1 δίχως να αλλάξει κάτι.

Το… ρόδι έσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιντ, η οποία και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στο Champions League μετά από δύο ήττες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, όπως και οι Δανοί που είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Η λύση για την αγγλική ομάδα πάντως, δόθηκε από τον Χάρι Μαγκουάιρ που σκόραρε στο 72′. Η Κοπεγχάγη είχε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στο φινάλε, όμως ο Λάρσον αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς, η Άρσεναλ πέρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας της Σεβίλλης με σκορ 2-1. Οι Λονδρέζοι βρήκαν το 1-0 σε κομβικό σημείο αφού σκόραραν με τον Μαρτινέλι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Το μόνο που κατάφεραν οι Ισπανοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Γκούντελι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γαλατάσαραϊ-Μπάγερν Μονάχου 1-3

Ίντερ-Ζάλτσμπουργκ 2-1

Μπενφίκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1

Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Λανς-PSV 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0

Σεβίλλη-Άρσεναλ 1-2

Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024