Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριο κράξιμο του γαλλικού Τύπου σε παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Άγριο κράξιμο του γαλλικού Τύπου σε παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν αρκούσε η εκτός έδρας νίκη στο Στρασβούργο για να «γλυτώσουν» το κράξιμο ορισμένοι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δε λέει να βρει ηρεμία η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί η ομάδα του του Λουίς Ενρίκε να επικράτησε με 3-0 επί του Στρασβούργου και να ετοιμάζεται για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν για το Champions League, όμως οι πρωταγωνιστές της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο λόγος για τον Κάρλος Σολέρ (ένα γκολ, μια ασίστ με το Στρασβούργο) και τον Φαμπιάν Ρουίθ (ένα γκολ), οι οποίοι παρά την καλή τους παρουσία στο τελευταίο ματς, δεν έχουν πείσει με την γενικότερη εικόνα τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος δημοσιογράφος Αμπντελά Μπουλμά δεν «μάσησε τα λόγια» του αναφορικά με τους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές της Παρί, για τους οποίους είπε ότι μια καλή εμφάνιση που κάνανε δεν πρέπει να εμποδίσει την αποχώρηση τους.

«Ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Κάρλος Σολέρ προς αποχώρηση; Αυτό ίσχυε ήδη στο τέλος της περασμένης σεζόν και εξακολουθεί να ισχύει. Ο Σολέρ είχε επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή με την Premier League.

Μπορεί να έκανε ένα καλό παιχνίδι στη δεξιά πλευρά κόντρα στην Στρασμπούρ, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εφάρμοσε τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε, άγγιξε 85 μπάλες, είναι το ρεκόρ του στην Παρί», λέει για τον πρώην παίκτη της Βαλένθια.

«Είχε ένα τιμητικό παιχνίδι, είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, είναι ένας ουδέτερος παίκτης, πολύ μέτριος, που πρέπει να φύγει ό,τι κι αν γίνει αυτόν τον χειμώνα με τον ίδιο τρόπο όπως ο Φαμπιάν Ρουίθ, που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα. ακόμα κι αν έβαλε ένα καλό γκολ το Σάββατο».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024