Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεσηκώνει η σύντροφος του Ρονάλντο με ψηλοτάκουνες μπότες μέσα στο γήπεδο

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεσηκώνει η σύντροφος του Ρονάλντο με ψηλοτάκουνες μπότες μέσα στο γήπεδο

Η 29χρονη πήγε να παρακολουθήσει το ματς με ψηλοτάκουνες μπότες και προκάλεσε χλεύη αλλά και θαυμασμό

Τα «μαγικά» του έκανε στο Champions League Ασίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με την Αλ Ντουχαΐλ. Εκεί βρέθηκε και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία προχώρησε σε σχετική ανάρτηση μετά τη νίκη της Αλ Νασρ. Η influencer και μοντέλο δίνει συχνά το «παρών» στο γήπεδο και στηρίζει τον Ρονάλντο σε κάθε του βήμα.

Η 29χρονη πήγε να παρακολουθήσει το ματς, με ένα στενό τζιν, την μπλούζα της ομάδας και είχε τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα. Εκείνο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή, είναι οι ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες της, οι οποίες και δεν έμειναν ασχολίαστες από τους ακολούθους της.

Οι σέξι πόζες της Ροντρίγκεζ εντός γηπέδου.

Σε πολλούς όμως δεν άρεσε η εμφάνιση αυτή σχολιάζοντας αρνητικά τις φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ. «Ένα βίντεο σε παρακαλώ να περπατάς με αυτές τις μπότες στο γήπεδο», έγραψε ειρωνικά ένας ακόλουθός της.

Η τραγική ιστορία που βίωσε

Το μοντέλο περίμενε δίδυμα με τον ποδοσφαιριστή, όταν ανακοίνωσαν πως το αγόρι τους πέθανε. Η θλίψη στο ζευγάρι ήταν τεράστια και η Ροντρίγκεζ δηλώνει πως αναρωτήθηκε «πώς θα μπορούσε να συνεχίσει». Ωστόσο η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, τη βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Μέσα από το ριάλιτι «I am Georgina» του Netflix, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είπε για την απώλεια του γιου της: «Η ζωή μου έχει χαρίσει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Φέτος βίωσα ταυτόχρονα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε και ρώτησα τον εαυτό μου πώς θα μπορούσα να συνεχίσω. Είχα την απάντηση πιο κοντά από όσο νόμιζα. Κοίταξα στα μάτια τα παιδιά μου και εκεί είδα τον μόνο τρόπο να το κάνω, να είμαστε όλοι μαζί».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024