Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε στους «16» ο Τσιτσιπάς (2-0)

Πέρασε στους «16» ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ντομινίκ Τιμ και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Βιέννης.

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ντομινίκ Τιμ (7-6 [5], 6-4) και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά που διεξάγεται στην Βιέννη.

Ο Ελληνας τενίστας ήταν ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης και επικράτησε στα δύο σετ του Αυστριακού, που μπορεί να είχε τη στήριξη των συμπατριωτών του, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την… έκπληξη απέναντι στον Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος πήρε την πρόκριση στους «16» και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Τσέχο, Τόμας Μάχατς, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε με 6-3, 6-1 τον Αυστραλό, Αλεκσάνταρ Βούκιτς.

Βρήκε τις λύσεις στο τάι μπρέικ

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να κρατούν τα σερβίς τους και να οδηγούνται μοιραία στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Αυστριακός προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά ο Στέφανος δεν τα παράτησε. Πάλεψε, πίεσε και δικαιώθηκε, φτάνοντας στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε σε 4-4 και λίγο αργότερα με μίνι μπρέικ βρέθηκε μπροστά με 6-5. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Τσιτσιπά, ο οποίος σέρβιρε καλά και με 7-5 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Στο δεύτερο σετ ο Ντομινίκ Τιμ πίεσε τον Στέφανο στο δεύτερο γκέιμ και είχε τρεις ευκαιρίες για να «σπάσει» το σερβίς του συμπατριώτη μας, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. Ο Ελληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 3ο γκέιμ μάλιστα έκανε μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 2-1. Στη συνέχεια ο Στέφανος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Τιμ και με 6-4 έφτασε στο 2-0 και στην πρόκριση.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024