
«Πονοκέφαλος» για Γκατούζο
Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα της Μαρσέιγ, Πάου Λόπεθ, που είναι τραυματίας.
Με αρκετά προβλήματα ταξιδεύει η ΑΕΚ για τη Μασσαλία, ωστόσο και η Μαρσέιγ έχει τα δικά της θέματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σημαντικότερο όλων αυτό του Πάου Λόπεθ.
Ο βασικός τερματοφύλακας της γαλλικής ομάδας δεν θα είναι στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο, με τον Ρούμπεν Μπλάνκο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. O 28χρονος πορτιέρο έχει τραυματιστεί στον αριστερό μηρό και θα μείνει αρκετές μέρες ακόμη εκτός δράσης.
Παράλληλα, αμφίβολοι είναι οι Σαμουέλ Ζιγκό και Χοακίν Κορέα ενώ στα θετικά για τον Γκατούζο είναι το γεγονός πως είναι ξανά διαθέσιμος ο βασικός αριστερός μπακ της Μαρσέιγ, Τζοναθάν Κλος.
• Pau López est forfait pour #OMAEK jeudi. Tout comme probablement Samuel Gigot et Joaquin Correa qui ne sont pas assez rétablis.
L’Equipe | #TeamOM ?⚪️ pic.twitter.com/zuCZOqWDjq
— #TeamOM Officiel (@TeamOM_Officiel) October 24, 2023
- Η Ευρώπη μετά το ενεργειακό σοκ: Το πετρέλαιο δεν ακρίβυνε όσο περιμέναμε, αλλά έρχεται σκληρός χειμώνας
- Η κόρη του Τομ Κρουζ εγκατέλειψε και επίσημα το επώνυμό του – Πώς θα λέγεται
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- Δασμός 3 ευρώ: Τι έδειξε ο πρώτος μήνας εφαρμογής – Οι πρώτες εκτιμήσεις
- Στην εποχή της κλιματικής κρίσης ο κλιματισμός είναι πλέον πολιτικό ζήτημα
- Το πνεύμα του Άνκορατζ έχει πεθάνει, είπε ο Ρούμπιο στον Λαβρόφ – Η Ουκρανία εξαρτάται από Κίνα και ΗΠΑ




