Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ ο Φαν Σιπ

Κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ ο Φαν Σιπ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιαξ μετά το διαζύγιο με τον Μόρις Στέιν…

Ο Μόρις Στέιν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Άγιαξ εδώ και μερικές ώρες, με τις εξελίξεις στον ολλανδικό σύλλογο να είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ολλανδία, αυτός που θα εκτελέσει χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο επόμενος, είναι ο Χέντιβχες Μαντούρο.

Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν βοηθός του Στέιν και όλα δείχνουν πως θα κάτσει προσωρινά στον πάγκο. Μάλιστα, ο Μαντούρο θα γίνει ο νεότερος προπονητής (38 ετών) στον 21ο αιώνα που θα αναλάβει τον Άγιαξ καθώς αναμένεται να τον καθοδηγήσει στο παιχνίδι με την Μπράιτον.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως η διοίκηση του Άγιαξ έχει καταλήξει ήδη στον διάδοχο του Στέιν και αυτός θα είναι ο Τζον Φαν Σιπ.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έχει την ψήφο της διοίκησης για να αναλάβει και το μόνο που απομένει είναι το δικό του «ναι». Ο Ολλανδός βρίσκεται στο δυναμικό του Άγιαξ από τις αρχές του Οκτωβρίου έχοντας αναλάβει ρόλο συμβούλου, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να αλλάξει πόστο.

Κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως η ΑΕΚ θα τον βρει απέναντί της στην έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League όπου δεν αποκλείεται να κρίνεται και η πρόκριση σε αυτό το ματς.

Το έργο του Φαν Σιπ πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού ο Άγιαξ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση αγωνιστικά και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να ανακάμψει.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024