Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ραγκούσης μαζεύει λεφτά για να ανατρέψει τον Κασσελάκη» - Ταυτοποιήθηκε ο λογαριασμός που διέδιδε fake news

«Ο Ραγκούσης μαζεύει λεφτά για να ανατρέψει τον Κασσελάκη» – Ταυτοποιήθηκε ο λογαριασμός που διέδιδε fake news

Ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αποστείλει χθες το επίμαχο υλικό που διέδιδε fake news σε βάρος του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Επικοινωνία και με Κασσελάκη

Ταυτοποιήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο λογαριασμός στο Facebook που ανέγραφε fake news σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση, το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Είχε αποστείλει την Κυριακή το επίμαχο υλικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε καταγγελία κατά χρήστη λογαριασμού στο Facebook, που το όνομά του δεν παρέπεμπε σε πραγματικό, που κατηγορούσε τον κ. Ραγκούση πως «συγκεντρώνει χρήματα για να οργανώσει μία μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με σκοπό την ανατροπή του Στέφανου Κασσελάκη».

Ο Γιάννης Ραγκούσης είχε αποστείλει χθες Κυριακή το επίμαχο υλικό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Ραγκούση και του είπε πως θα είναι στο πλευρό του, προτείνοντάς του να πάνε μαζί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση.

«Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής.

Aναλυτικά η καταγγελία που είχε κάνει ο Γιάννης Ραγκούσης:

«Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ – μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της – θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη – αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση – να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές.

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο».

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024