Ηγουμενίτσα: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση πίτμπουλ – Τη δάγκωσε στα δύο χέρια
Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλάξει το μικρόσωμο σκυλάκι της από το πίτμπουλ
Επίθεση από πίτμπουλ καταγγέλλει ότι δέχτηκε μία γυναίκα στην Ηγουμενίτσα, όταν είχε βγάλει βόλτα το δικό της σκυλάκι.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής. Είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα, όταν ένας άλλος σκύλος, ράτσας πίτμπουλ, πήδηξε την περίφραξη του σπιτιού του ιδοκτήτη του και τους επιτέθηκε.
Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλάξει το μικρόσωμο σκυλάκι της και το πίτμπουλ τη δάγκωσε στα δύο της χέρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Τραύματα από την επίθεση του πιτ μπουλ φέρει και το σκυλάκι της.
Αφότου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδοκτήτη του σκύλου.
- Η Ίντερ προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κίβου
- Ηράκλειο: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την μητέρα του
- Κουτσούμπας: Να ανοίξει το θέμα των υποκλοπών για κυβέρνηση και Μητσοτάκη που ενέχεται στο εγκληματικό σκάνδαλο
- «Ύμνος της Μαφίας»: Σάλος στην Ιταλία για τη Eurovision – Tα προγνωστικά, το Ferto του Akylas και η Σουηδία «θα φροντίσει για την ήττα του Ισραήλ»
- Η σοβαρή νόσηση με COVID-19 και γρίπη αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα
- Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Κεφαλονιά
